- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
-
faster
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy a törökök mit csináltak vagy mit nem csináltak a hódítás idején, itt most a máról van szó, a dán karikatúrákról, és a reakciókról. És különösen az olyasfajta reakciókról, amik kábé olyan szintűek, hogy: ''rohadékok, azt hiszik, itt mindenki terrorista, mindenkit megölünk ezért!''
Mikor ítéltek el a keresztények vagy a zsidók egy egész országot néhány gúnyrajz miatt, és hirdettek ''szent'' háborút?
Én azt mondom, nem kéne ilyen mélyen meghajolni előttük.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A sok nagytudásúnak meg javasolnám hogy olvassanak utána a témának ...
Látom, te vagy itt a legnagyobb tudású.
Az általad említett Koránban van olyan is, amit dzsihádnak neveznek, azaz fegyverrel terjeszteni az igaz hitet.Már itt bukik a mindent átfogó békesség, de azért még egy apróság: Mi köze a Koránnak ahhoz, hogy a szélsőségesek mit művelnek? A keresztények tetteit a Biblia alapján ítéled meg?
amit a terroristák képviselnek (akik a támogatóikkal együtt talán az iszlám világ 0,0001%-át teszik ki) azt pont ugyanúgy elítélik mint mi, vagy még jobban.
Ilyeneket én is tudok mondani: Az átlag elnézően veszi tudomásul a szélsőségesek tetteit, és mondhatnék egy százalékot én is, de nem mondok hasból ilyeneket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged