- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedMan
tag
Egy kérdésem lenne: Miért késik a 45. heti hazai pálya, érdekelne benne az észrevétel a CM Stacker házikóról???
-
Xmas
tag
Ahogy olvasgattam és ismerkedtem a legutóbb megjelent ilyen cikkel azt vettem észre, hogy a bestbuy téma megy, de az emelkedésekre nem figyelmeztet. Egyet sem láttam, amit megemlített volna, hogy nőtt az ára.
Illetve nem vetít előre egyes trendekre. Pedig de szép is volna, ha azt olvashatném, hogy ez vagy az a következő hónapokban lassú árcsökkenést fog mutatni... Ilyesféle ''piaci elemzések'' nem fognak szerepelni, csak egyes tételes darabok olcsóbbodásai? -
rdi
veterán
válasz
-=V3rthil=- #7 üzenetére
Azt Te csak hiszed....
''Alaposan le fog csökkenni a ''mit vegyek'' topic-ok száma'' -
tomika
aktív tag
Gratulálok az ötlethez!
A BestBuy cím kiosztása viszont tényleg jó lenne még.
-
simonzé
addikt
Régen a terminal.hu-n volt ilyen havi áttekintés, de az utólag jelent meg. Remélem, itt naprakészebb infók lesznek. Az árakat honnan fogjátok kinézni? Átlagár lesz, vagy valamelyik kereskedő(k)től fog származni?
-
westlake
félisten
nmem rossz otlet az uj rovat...
kivancsi vagyok mit hoztok ki belole... -
válasz
-=V3rthil=- #7 üzenetére
Innentol aki nem a faradt gozben nyit topicot, azt a motor automatikusan atdobja a Hazai palyaba tajekozodni.
-
Sanya
nagyúr
Grat
-
-=V3rthil=-
őstag
Alaposan le fog csökkenni a ''mit vegyek'' topic-ok száma
-
Fr4G
aktív tag
Hat ennek orulok, hetvegen ugysem szokott lenni annyi hir itt, most legalabb lesz mit olvasni es lesz min toprengeni
-
bdav
őstag
csak nekem hiányzik a cikk 2-3. oldaláról a balszélső menü? a szöveg meg rá van csúszva. bár lehet h. ezt nem ide kellett volna írnom
. Opera 7.52 amugy.
szerk. tárgytalan most jó. bocs.
[Szerkesztve] -
eddie303
őstag
Azért MLaca bemutatóit se hagyjátok ki hétvégérõl
-
[amne]
senior tag
Ebben a rövid hírben és magában a cikkben se találkoztam vele, ezért megkérdem, lesz esetleg, heti bestbuy javaslat is? Mert itt ''csak'' az új dolgokról esetleg változásokról olvastam, szerintem ez a bestbuy dolog is hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged