Új hozzászólás Aktív témák
-
trayton
csendes tag
Boba, engem 100%-ban érdekelne egy ilyen 180B vétele 36e bruttóért, de úgy látom Szegeden van a boltotok én pedig Budapesti vagyok. Nem szoktál te vagy egy kollégád erre járni? Kérlek, válaszolj e-mailben hogyan tudnánk a szállítást megoldani. Ugyan olcsón én is el tudnám hozatni, de gondoltam ha tudnánk valahol budapesten találkozni, az lenne a legjobb megoldás.
Egyébként én úgy tudom, hogy a színe a régi fekete. Ez sem matt, mivel fém borítja az oldalát és az elejét, de nem az a szürkés gun metal fekete, mint a 182-é.
A 182-es belsőt az is megerősíti, hogy az új használati utasítása az Antec házaknak közös a P180/180B/182-hez:
[link]
Ha pedig megnézed a robbantott rajzot a pdf végén, akkor látod, hogy az az új szerkezetű. Tehát úgy tűnik, hogy lassan mindegyik ház idővel 182-es belsejű lesz és ez váltás a P180B-nél jelentkezett legelőszőr, még február elején (Amerikában). Persze Európába ezek később jelentek meg. Ahhoz, hogy biztosra menjen bárki is, hogy 182-es belsejűt vesz, tudni kéne mikor készültek. Olvastam, hogy van is rajtuk gyártási dátum valahol. Nem biztos, hogy a házon, lehet, hogy a papírjain vagy a dobozán. Talán Boba ezt le tudná ellenőrízni.
[Szerkesztve] -
zoloka24
tag
Huhh az király
Akkor még lenne itt egy kérdés:
Én úgy tudtam, hogy csak a dobozára van ráírva, hogy P180, de maga a ház ''teljesen 182-es''.
Értem ezalatt, hogy én így olvastam fórumokon, de az előttem szóló trayton azt mondta, hogy a szín maradt fekete a puskacső fekete szín helyett. Tehát ebből mit tudnátok megerősíteni? Teljes mértékben P182, vagy a szín ebben az esetben a 180-as feketéje, vagy esetleg valami más különbség látható?
Amúgy akkor most ez mennyibe is kerülne nálad?Jöhet privibe is, ha ezzel a topicot már offolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest