- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoloka24
tag
Hi!
Köszi az értesítést
A fogyasztóvédelem pont comon(nem hivatalos) vannak jogszabályokkal foglalkozó emberkék és közzé is teszik azt. Az egyikben le van írva, hogy weben történő vásárláskor min. 8napon belül elállási joga van a vásárlónak. Ha nem írják oda ezt ők maguk, akkor pedig egy hónap..szóval ezt erősen meg lehetne vétózni -
LordVader80
őstag
A floppy helye is máshol van a 182b-ben. Mert a ph-s p180 teszt alapján raktam össze a gépet tegnap, de más volt.
Pluszban a 182ben megint 270fokosra nyitható az előlap!
ennek nagyon örültem! Persze először félve mertem, mi van ha mégsem nyílik, de szerencsére nyílt tovább! -
-
zoloka24
tag
Én is olvastam az említett fórumot és én is elgondolkodtam ezen. Az ára a Pixen kívül tényleg nagyon magas, szóval ebben az egy esetben megpróbálom majd tőlük beszerezni. Elvégre itt ha egyszer megkapja jól az ember, ez nem nagyon romlik el
De ahogy olvastam eddig csak a newsegg-en vásároltaknál volt ez a dolog. De azóta nem néztem a fórumra..szóval akkor nemcsak azon a helyen vásároltakról írták már?
Sajnos hazai és környéki viszonylatokat tekintve nem hiszem, hogy az eddigi árukészlet P180-ból kifogyott volna(mert gondolom csak ebben az esetben hoznak új szállítmányt ami esetleg már módosított)
Szóval eddig ezt nem mertem bevállalni, de én is szívesen vennék visszajelzést ha valaki mostanság vásárolt.Ha más nem, marad a várakozás, míg hivatalosan is maga a P182 kapható lesz kishazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest