Új hozzászólás Aktív témák
-
zoloka24
tag
Hi!
Köszi az értesítést
A fogyasztóvédelem pont comon(nem hivatalos) vannak jogszabályokkal foglalkozó emberkék és közzé is teszik azt. Az egyikben le van írva, hogy weben történő vásárláskor min. 8napon belül elállási joga van a vásárlónak. Ha nem írják oda ezt ők maguk, akkor pedig egy hónap..szóval ezt erősen meg lehetne vétózni -
LordVader80
őstag
A floppy helye is máshol van a 182b-ben. Mert a ph-s p180 teszt alapján raktam össze a gépet tegnap, de más volt.
Pluszban a 182ben megint 270fokosra nyitható az előlap!
ennek nagyon örültem! Persze először félve mertem, mi van ha mégsem nyílik, de szerencsére nyílt tovább! -
-
zoloka24
tag
Én is olvastam az említett fórumot és én is elgondolkodtam ezen. Az ára a Pixen kívül tényleg nagyon magas, szóval ebben az egy esetben megpróbálom majd tőlük beszerezni. Elvégre itt ha egyszer megkapja jól az ember, ez nem nagyon romlik el
De ahogy olvastam eddig csak a newsegg-en vásároltaknál volt ez a dolog. De azóta nem néztem a fórumra..szóval akkor nemcsak azon a helyen vásároltakról írták már?
Sajnos hazai és környéki viszonylatokat tekintve nem hiszem, hogy az eddigi árukészlet P180-ból kifogyott volna(mert gondolom csak ebben az esetben hoznak új szállítmányt ami esetleg már módosított)
Szóval eddig ezt nem mertem bevállalni, de én is szívesen vennék visszajelzést ha valaki mostanság vásárolt.Ha más nem, marad a várakozás, míg hivatalosan is maga a P182 kapható lesz kishazánkban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Metal topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest