Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hi,
No, senki sem tud ATX, MiniATX alaplapot integrált Mobility Radeon vagy Gefore Go videókártyával? Mondtam én, hogy nincs fantáziája a mérnököknek az *SUS és Társainál.
Én is keresgéltema Google-n és a Tomshardveren, de az általam talált legutolsó ilyen alaplap az volt, amelyik Voodoo3-ast integrált.... Ennek már jópár éve.
Ha lenne szabad 300-400 millióm, olyan szuperintegrált alaplapot és gépet hoznék össze, hogy a gamer-ek is megnyalnák a 10 ujjukat. Formátum hasonló lenne, mint a Pundit, csak erősen fókuszálnék a játékra és bővíthetőségre is.
Egyébként a korábbi Home computer kategóriát is érdemes lenne újjáéleszteni (lásd pl. Amiga 1200) olyan integrált, 12x12cm alapokon, melyen erős integrált video lenne, és PCI riserrer bővíteni is lehetne...
Álom, édes álom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest