Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nimrod
addikt
Valahol nemrég olvastam egy hírt, hogy a terroristák ''bénák'' és amatőr módszereket használnak mostanság, ezért könnyen lekapcsolhatóak. Gondolom, hogy ez az oka annak, hogy nem volt még ilyen támadás, nem értenek hozzá eléggé. Bár a fene se érti figyelembe véve, hogy annak idején például rengeteg vírus született arab országokban.

-
DarkByte
addikt
Ez igen. Nemrég néztük a Die Hard 4.0-t (ami melleseg nekem marhára nem jött be), és bizonygatásba kezdtem szüleim előtt, hogy azért ennyire nem férhetőek hozzá játszi könnyedséggel az egyes közműrendszerek. Hát most jól meglepődtem. Eléggé felelőtlenek akkor akik ezeket fejlesztik.
Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket. 
[Szerkesztve] -
Csendben jegyezném meg, hogy egy-két nagyobb vállalat scada rendszerével nem jó szórakozni, hacsak nem akarja valaki vízszintesre kigyalulni a Kárpát-medencét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Józan ésszel én úgy gondoltam hogy az ilyen fontos szoftverek illetve hálózatok igen komoly biztonsági ellenőrzéseken futnak át mielőtt használatba veszik őket. 
ahol én dolgozok ott is ilyen scada-nk van. és simán lehetne vele egy-két megyét legyalulni...