Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Hát látszik, hogy az AMD a 754es foglalatot eddig is az alsó kategóriába pozicionálta.
Mivel hamar kiviszik a 939-et, ezért én valószinűsitem, hogy az AM2 nem lesz lényegesen gyorsabb, mint a 939, ezért az amd nem akar házon belüli konkurenciát az új ,,sztárnak''.
Majd talán a 65 nm-es prociknál lesz vmi nagyobb teljesitmény növekedés. Most az intel lelépheti az amd-t, ha időben ki tudja hozni a Conroet.
Az előzetes tesztekben pedig mint már többször leirtam nem hiszek. Mert kétlem, hogy egy cég kiad egy cuccot a megjelenés előtt és hagyja, hogy olyan eredmények szülessenek, ami nem fölényesen jobb, mint a konkurens cégé.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest