Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Egyelőre ez csalódás nekem, vártam, hogy lesz esetleg egy 1.6-1.8 gigás 2magos proci, neadjisten kétmagos Sempron, valami elfogadható árban, nem 60-70K+-ért. Nyomják a számozást, közben ugyanazt adják el, mint egy éve. DDR2, nesze semmi fogd meg jól. Annyi értelmét látom, hogy talán egyszerűbben összejön majd 2GB belőle, feltéve, ha erre váltok egyszer ..
Az 1.6G Sempron is 3100+ jelölést kapott, mire fel?ja, hát persze egyszerűbb feljebb tolni a számozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Kuponkunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Gyúrósok ide!
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest