- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
hko
csendes tag
Hátha csak belenyúltam jóóóóól. A d740x, vagy mi, az tényleg tré volt.... de a másikra az a gyanúm, hogy a mobil rack is közrejátszott. (Azóta nem is használok racket.)
Egyébként mindkét vinyónál sikerült megúszni az adatvesztést (hál isten). A d740X-et cserélték is, abból lett a 120gxp. Erről a kattogásról egyébként olyat is hallottam hogy sürgősen adjam el... :) Ha triplán másolod fel az adatokat, akkor vmelyik példány túléli. :) Ez egyébként egy DiamondMax Plus 60, és a SMART szerint a Spin Retry Count-tal van a bibi (mond ez vkinek vmit?)
Egyébként nem túlzás kategórikusan kijelenteni egy márkáról hogy sz*r?
Nekem van egy elég idős (most nem is tudom mennyi) 12GBos Quantum CX-em, na ha jól tudom, ebből sincs sok működő darab, nem? És itthon még mindig használjuk.
''Akkor meg minek próbálkozni?''
A remény hal meg utoljára.
Peace. -
hko
csendes tag
Hát kövezzetek meg, de nekem a 120GXP-m is kattog... sebaj vettem egy másikat (Maxtor), a 120GXP-n meg nincs már fontos adat. Az kiváncsi lennék mi csinálja, egyszer csak pittyen - kattan egyet (érdekes hang nagyon). Lehet táptól? DTK 300W
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest