- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Most kapcsolok! Fatal1ty így, Fatal1ty úgy, mennyit csámcsogunk mi ezen!
Jó, hogy erőltetett, meg minden, meg mi vagyunk azok, akik biztos, hogy nem veszünk fatal1ty-s cumókat, de azért gondoljatok bele, hogy mekkora szellemi forgalmat bonyolítunk le Fatal1ty nevével... -
TESCO-Zsömle
titán
Egyszer majd intézek 1 olyat, hogy itt neten UT-zzon! Akkor minden kiderül!
Nem értem miért majmolják Fatal1ty-t! Minden kategóriában ő volna a nyerő-gamer??
Láttam videót egy 4éves japán porontyról, aki megnyerte a bajnokságot mittudoménmármilyen autószim-en! 4évesen! Ugy rángatta a kormányt jobbra balra, mint állat! Te meg csak annyit láttál, hogy a képernyőn az autó tökéletesen íven kanyarodik/halad... -
TESCO-Zsömle
titán
Nekem van egy osztálytársam, aki UT2004-ben lever bárkit! Legyen az Fatal1ty, vagy akártki más! Rohadtul unja már a gyerek, mégis napi 2-3 órát UT-zik, mert szereti a játékot! Szereti, de unja a gyenge GODLIKE botokat! Pedig már szereztem neki GODLIKE-Extreme botokat, amik ott kezdődnek, hogy azt állítod hányszor annyi élettel rendelkezzenek, mint te, meg minden (én nem annyira értek a dolgokhoz, én csak beszerző volta, mert nála nincs net), szal keményen tolja a srác! Szerintem még akkor is ő nyerne, ha a botok örök életet kapnak!
Ő az UT Chuch Norris-a! Vagy legalábbis közel jár ahhoz, hogy ő legyen!
Aztán nem tudom, mivel még nem nagyon láttam ember ellen játszani, de gép ellen egy MÉSZÁROS! -
TESCO-Zsömle
titán
Mert a Fatal1ty-s cumók, mind erőltetett dolgok! Ki hiszi el, hogy az a termék, amelyen egy 30-40 szakemberből álló gárda dolgozik, jobb lessz, mert egy beképzelt pro-Gamer odatolja a pofáját és beleugat a dolgukba, hogy ez nem így jó, hanem úgy?? Kérdés: mekkora szakértelemmel rendelkezik a muki, hogy mindenhez hozzá tud tenni valami építő jellegűt??
Ez csak egy kibaszott reklámfogás!! -
TESCO-Zsömle
titán
Nálam a funkció elsőbbséget élvez a fozmával szemben...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ilyenem van : Sony MDR-CD780 ([link])
Csak a spéci urethane-párnák miatt vettem meg anno 35k-ért, mert olyan puhák, hogy 3-4óra használat után sem zsibbad el a fülem! Ezen kívül nem is szól rosszul! Jópár Senheisert agyonütött a kirakottak között (MediaMarkt - PólusCenter)! Ha fölveszem, és úgy megyek az utcán, mindenki megbámulja (olyan mintha 2 hamburger-zsömlét kötöztek volna a fejemhez)... A MediaMarkt-ban -asszem- mot is fel/ki lehet próbálni! Ajánlom mindenkinek! (A próbát, nem a vételt!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest