- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Magisk
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
''Blizzard's Starcraft has an immensely huge cult following in Korea, to a point where there are TV stations that air games during leagues and tournaments that are held on a regular basis.''
Hát, lehet, hogy izgalmasabb, mint egy magyar professzionális labdarugó mérkőzés...
Fix.tv rácsaphatna a témára.
p -
ponti_ak
addikt
Hmm, érdekes, a súr gyárt direkt gamer bogyókat is? Nem is tudtam..
e5c:ehh, ...500 dodó egy füldugaszért... azért ettől még kicsit mesze vagyunk sajnos..
Persze attól is függ, mivel hajtod meg ''The E5C are the superb way to compensate for the weak-kneed bass response of many Mp3 devices and other portable audio players.'', de biztos rossz annyira. Bár a mellette lévő freq response gráftól nem ájultam el annyira. Vagy ez már jónak számít ilyen típusoknál? -
TESCO-Zsömle
titán
Nekem van egy osztálytársam, aki UT2004-ben lever bárkit! Legyen az Fatal1ty, vagy akártki más! Rohadtul unja már a gyerek, mégis napi 2-3 órát UT-zik, mert szereti a játékot! Szereti, de unja a gyenge GODLIKE botokat! Pedig már szereztem neki GODLIKE-Extreme botokat, amik ott kezdődnek, hogy azt állítod hányszor annyi élettel rendelkezzenek, mint te, meg minden (én nem annyira értek a dolgokhoz, én csak beszerző volta, mert nála nincs net), szal keményen tolja a srác! Szerintem még akkor is ő nyerne, ha a botok örök életet kapnak!
Ő az UT Chuch Norris-a! Vagy legalábbis közel jár ahhoz, hogy ő legyen!
Aztán nem tudom, mivel még nem nagyon láttam ember ellen játszani, de gép ellen egy MÉSZÁROS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest