Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
válasz
karmester #20 üzenetére
Így már legalább van valami (icic-pici) értelme. A leggyorsabb integrált VGA -a micro ATX -es alaplap.
Persze én játszom ezerrel, ezért vagyok ilyen szűk látókörű!
De ez a srác a vérbeli játékosok ''Istene''. Olyannal akrnak játszani, mint ő. Rengetegen azért veszik meg, mert úgy gondolják, hogy akkor közelebb kerülhetnek a bajnoki címhez. És ez így is lenne rendjén. Így is kezdődött anno. De elqrvult barátunk.
(engem spec nem érint, mert a mostani gépemben sincs semmi fatal1ty, aztán mégis elég jól muzsikál)
A Fiat -ból sem lesz Ferrari attól, hogy a Sumi ráfexik a gépháztetőre! -
Palika71
őstag
A fatal1ty, és az integrált VGA hatalmas ellentmondás.
Persze, én nem vágom a reklám szakmát, de mióta Fiat Pandat is eladnak a Sumacher nevével, nem szabad meglepődni semmin, hiába is gondoljuk azt, hogy fatal1ty ezekkel a dolgokkal ''lejáratja'' magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest