Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
FreeM
aktív tag
Miért mi lett a vége?
Szokásos semmitmondó hülyülő beírás tőled. Mást nem is tudsz?
Más.
''Az igazat megvallva, az a 2 MB L3 cache a legtöbb alkalmazásban nem fog nagy teljesítménybeli pluszt adni, csakis ott, ahol a gyorsítótár mérete meghatározó, vagyis nagy adattömegeket mozgató alkalmazásokban, mint például adatbázis szerverek, illetve videofeldolgozás.''
No hát pont azoknál nem lesz jelentős a változás. -
Vitus
őstag
Igen ebből kettőnek nem felel meg.
- az olcsó (természtesen mindenki addig nyujtózkodik amig tud)
- -nemártana ha nem lenne szorzózáras
Minden másnak igen. De ha az A64 jó lesz természetesen azt veszek. Bár én még sokat fogok várni mert még van szufla a masinában megvárom míg minden nyügjük bajuk kiderül és ha bejáródik megveszem a jobbat. -
Vitus
őstag
Nem tudom mi olyan nagy dolog azon a 15W különbségen. Anno a P3 vs. Tunder Bird között is volt annyi, azzal a különbséggel, hogy ott még a hőelvezetés sem volt megoldva. Ez 0 probélma. Mint már amit mondtam szintén, hogy az án 3.3Ghzen futó P4-em emelt vcore-al is fogyaszt annyit és hallk is, és melegedési probláma sincsen. Egyébbként győzzön a jobb nekem mindegy attól, hogy a prescott agyonveri a A64-et nekem még nem lesz gyorsabb a gépem és gondolom ha forditva van attól még a te Xp-d sem lesz gyorsabb. Egyébbként nekem is jobban tetszenek az amd megoldásai. Csak itt a socket a végére egyszerűen kifulladt a platform elérte a maximumot.
-
e-biza
őstag
ez nem igazság. igen az nvidia leesett a tronrol,de még mindig ö az uralkodo. ha az intel is leesik,attol még a hatalma megmarad. nem tudom kit izgat a rugalmasságod, hagyd abba kérlek. ennyi. mindenki tudja, hogy mindjárt itt az A64 és valoszinüleg ezt is felfalja reggelire, de még semmi nem biztos. ha mindenki tudja,miért üvöltözöd teli a forumot,hogy intel sux?
Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi