- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
-
FreeM
aktív tag
Miért mi lett a vége?
Szokásos semmitmondó hülyülő beírás tőled. Mást nem is tudsz?
Más.
''Az igazat megvallva, az a 2 MB L3 cache a legtöbb alkalmazásban nem fog nagy teljesítménybeli pluszt adni, csakis ott, ahol a gyorsítótár mérete meghatározó, vagyis nagy adattömegeket mozgató alkalmazásokban, mint például adatbázis szerverek, illetve videofeldolgozás.''
No hát pont azoknál nem lesz jelentős a változás. -
Vitus
őstag
Igen ebből kettőnek nem felel meg.
- az olcsó (természtesen mindenki addig nyujtózkodik amig tud)
- -nemártana ha nem lenne szorzózáras
Minden másnak igen. De ha az A64 jó lesz természetesen azt veszek. Bár én még sokat fogok várni mert még van szufla a masinában megvárom míg minden nyügjük bajuk kiderül és ha bejáródik megveszem a jobbat. -
Vitus
őstag
Nem tudom mi olyan nagy dolog azon a 15W különbségen. Anno a P3 vs. Tunder Bird között is volt annyi, azzal a különbséggel, hogy ott még a hőelvezetés sem volt megoldva. Ez 0 probélma. Mint már amit mondtam szintén, hogy az án 3.3Ghzen futó P4-em emelt vcore-al is fogyaszt annyit és hallk is, és melegedési probláma sincsen. Egyébbként győzzön a jobb nekem mindegy attól, hogy a prescott agyonveri a A64-et nekem még nem lesz gyorsabb a gépem és gondolom ha forditva van attól még a te Xp-d sem lesz gyorsabb. Egyébbként nekem is jobban tetszenek az amd megoldásai. Csak itt a socket a végére egyszerűen kifulladt a platform elérte a maximumot.
-
e-biza
őstag
ez nem igazság. igen az nvidia leesett a tronrol,de még mindig ö az uralkodo. ha az intel is leesik,attol még a hatalma megmarad. nem tudom kit izgat a rugalmasságod, hagyd abba kérlek. ennyi. mindenki tudja, hogy mindjárt itt az A64 és valoszinüleg ezt is felfalja reggelire, de még semmi nem biztos. ha mindenki tudja,miért üvöltözöd teli a forumot,hogy intel sux?
Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest