Aktív témák
-
Vitus
őstag
Igen ebből kettőnek nem felel meg.
- az olcsó (természtesen mindenki addig nyujtózkodik amig tud)
- -nemártana ha nem lenne szorzózáras
Minden másnak igen. De ha az A64 jó lesz természetesen azt veszek. Bár én még sokat fogok várni mert még van szufla a masinában megvárom míg minden nyügjük bajuk kiderül és ha bejáródik megveszem a jobbat. -
Vitus
őstag
válasz
CharlieDrop #60 üzenetére
Huh én bejártam a teljes palettát egyedűl p3-am nem volt soha egyébbként az összes xt-től a P4c-ig :) Mert engem nem csak a jobb érdekelt mindig kiváncsi voltam a többire soha nem elégedtem meg azzal, hogy ezt meg azt mondják róla :)
-
Vitus
őstag
válasz
CharlieDrop #55 üzenetére
Bizony, hogy jobb volt! Nekem is thunderbird 950Mhz-es procim volt :) szép idők voltak azok bár melegedni azt tudott :) Aztán jött egy P4 2.0a amit nagyon gyorsan legyeréltem egy 1.7+ palora mert egy borzalom volt :) utána jött a 2200+tbred és most a 2.4c és jön a A64? vagy Perescott? Nemsokára kiderül. :) Bár mondjuk az amsterdamból kapott Intel 8086-osomat nem múlta felül semmi az ega moncsival (már a 64 színű volt) :) 2hónapot kellett várni mire ideért :) A régi szép idők :)
-
Vitus
őstag
Ebben igazad is van! Ez az amd nagy előnye, hogy egy nagyon jó platformot építétt és azt ki tudta húzni egészen eddig. Kár, hogy ezt most elveszíti. Mert, hozzá lehet szokni, hogy aki most megveszi az A64-ét az nemsokára cserélheti le. Az újabbra. De a témát zárjuk le mert értelmetlen teljesen. Majd meglátjuk mi lesz amelyik a jobb azt vesszük.
-
Vitus
őstag
Nem tudom mi olyan nagy dolog azon a 15W különbségen. Anno a P3 vs. Tunder Bird között is volt annyi, azzal a különbséggel, hogy ott még a hőelvezetés sem volt megoldva. Ez 0 probélma. Mint már amit mondtam szintén, hogy az án 3.3Ghzen futó P4-em emelt vcore-al is fogyaszt annyit és hallk is, és melegedési probláma sincsen. Egyébbként győzzön a jobb nekem mindegy attól, hogy a prescott agyonveri a A64-et nekem még nem lesz gyorsabb a gépem és gondolom ha forditva van attól még a te Xp-d sem lesz gyorsabb. Egyébbként nekem is jobban tetszenek az amd megoldásai. Csak itt a socket a végére egyszerűen kifulladt a platform elérte a maximumot.
-
-
Vitus
őstag
Igen ha azt nem egy hír topikjába csináljátok hanem mondjuk egy saját akármilyenbe. Ti ketten mint egy pár igénytelenül pocskondiáztok több topikban is. De ezt csak azért mondom, hogy észrevegyétek, hogy csökken a szinvonal. Ha megbántottam valameikőtöket akkor bocsi. Na no off! Peace!
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged