- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sw4r3z
tag
Hálókarit én már láttam PCIe slotra is, bár lehet, hogy drágább meg nehezen beszerezhető, de van, az a lényeg. Ja amúgy nekem is fagy az NF4 driver, http illesztőprogramot kilőttem és azóta müxik minden. Ha érdekel, leír6om, hogy kell
Mod : Hogh end cucc valóban, de mivel PCI slotba megy, ezért AGP alaplapban is elketyeg, és talán dob rajta elég sokat
[Szerkesztve] -
sw4r3z
tag
Rendben, elismerem, igazatok van...
Már amennyire
Emléxem, én sem akartam komplett gépet venni / fejleszteni... Mondjuk veszek egy brutál vga-t 100k ból, aztán szevasz. Sőt, amikor megjelent a PCI Express, akkor még én is azok közé tartoztam, akiknek nem nagyon tetszett az 5let, és drágának is tartottam. Aztán amikor lement az ára, akkor rögtön vettem egy ilyen kis ''erőművet''Persze ehez a szülők kemény megkopasztása is kellett, de azért meglett a cucc
Természetesen én se fogok rohanni a boltba érte, de ha lejjebb megy az ára elfogadható mértékűre, akkor asszem veszek 1et. De csak ha addigra elkészül több játék, ami támogatja, a Ghost Recon 1edül nem ér ennyit... Nekem legalábbis.
Amúgy amit a slotokról írtam, azon javítanék kicsit:
Szóval, nekem mondjuk van 2 PCI slotom, amit használhatok (igazából 3 van, de ez itt most nem lényeges). Rakok beléjük egy ilyen PhisX kártyát. Marad 1 üres slot. Az alaplapok 90%án (vagy inkább 99) van már hangkártya. Ezek szinte mindig megfelelnek játékra meg otthoni felhasználásra. Akkor érdemes venni külön hangkártyát, ha pl zenélésre is használva van a gép (mint pl apámé), vagy valaki nem akarja, hogy a proci számolja a zenét is.mellé lehet pl. tévétuner vagy akármi. Vagy ha valakinek ez nem jó, akkor szerváljon PCIe hangkártyát, vagy válasszon, hogy mit akar a gépébeAz igazán hardkór arcok meg vegyenek olyan alaplapot, mint az enyém, tegyenek bele mondjuk 2 db GeForce 7900 GTXet SLIben, cseréljék le a gyári hűtést vízhűtésre, és van 3 PCI és 2 PCIe slotjuk
-
sw4r3z
tag
Engedélyetekkel, megosztanám veletek a véleményemet
A PCI foglalat kapcsán gondolkoztam a dolgon, és szerintem lenne egy ésszerű magyarázat rá. Eddig mindenki azzal jött, hogy úgyis ott van a PCIe slot. De hát egy PCI Express alaplapba valószínűleg komoly cuccok kerülnek, nem? Minek mellé fizikai gyorsító, a nélkül is elég jó... Viszont mi a helyzet az AGP-s alaplapokkal? Ott nincs PCIe foglalat. AGPnél melyik is a legjobb proc+vga? Azok mellé inkább elkéne egy ilyen, talán még mindig olcsóbb egy teljes gépfelújításnál, és megnöveli a gép életképességét az új játékok terén. Ráadásul a legtöbb PCI Express alaplapon is elfér gond nélkül. Nekem pl Asus A8N SLI lapom van, a két PCI x16 sloton kívül (vagyis már csak az egyiket, mert vga-t cseréltem) nem használok más foglalatot. Van még 3 PCI és 2 PCIe foglalatom, amiből 1et eltakar a vga hűtése. Ha abba az 1 PCIe slotba tenném a kártyát, akkor kicsit megfőne a vga-m. Ez rengeteg alaplapon így van. A PCI slotok viszont sokkal arrébb vannak. Mit is tesz bele egy átlagos játékos? Hangkártyát, hálózati kártyát? Én személy szerint megelégednék egy PhisX kártyával meg mondjuk egy X-Fi hangkártyával, aztán kész, semmi több...
Hangsúlyoznám, hogy nem az volt a célom, hogy vitát indítsak, de hát már így is kialakult egy kis vita, és hát itt egy hsz, ami ''dícséri'' a kártyát. Ja és nekem pl 1 magos procim van, és nem lenne rossz, ha levenne róla egy kis terhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest