- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
hát nemtom. a nagy zajtól sajnos tényleg idegbajt kapnék
már azon is gondolkoztam h veszek egy szkópot (ugyis már régóta akarok) és kimérek egy ilyen kis hulladékot h mi a rossebtől zajosak ennyire. csak az a baj h semmi kedvem most min 20ezret kiadni egy kiszuperált szkópért. pl a nano is ugy van megcsinálva h a tápkábele áthúz a panel fölött mielőtt becsatlakozna. kretén 1 megoldás.
a gapless-es pc-dap összehasonlításnál azért ne feledd h - kis túlzással - a winampnak egy kifogyhatatlan erőforrásokat nyújtó háttere van. lehet h ez is számít. -
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
az itt a nagy baj, h a hajra lehet kenni a FLAC-et meg bármi mást erősítőstül fejhallgatóstul, stb., mert a fő baj ott van h ezek a kis hordozható csodák képtelenek normális zenei reprodukcióra. ez van sajnos. vannak az elviselhetők meg a hallgathatatlanok, meg amik a kettő közé esnek. de jó nincs egy se. legalábbis én még nem hallottam
-
majom2
senior tag
namost az a helyzet, h cnet szerintem is kaki. de. ezek ha minden igaz mért értékek, tehát ha valamit nem rontottak nagyon el, akkor objektívnak - vagy akár mérvadónak is tekinthető.
természetesen ebből még nem fog kiderülni h mi mennyire szól jól, de ha valami gyászosan teljesít pl a zajmérésen, az elég nagy probléma. nekem - teszem hozzá gyorsan mielőtt Fotel kolléga kijavítmeg amennyire még valószinű emlékszel a hányadtatásomra, ez elég nagy gond volt nekem.
a torzítás érdekes, nem tudom hogyan mérhették, jó lenne tudni.
a freki menet ebben a formában gyakorlatilag használhatatlan...
mégegyszer mondom, aki valaha foglalkozott életében audio-cuccokkal komolyabban, az tudja ilyen adatokból piszkosul nem derul ki h hogyan szol valami. viszont egy jónak mondott készüléket egyszerüen nem szabad h zavarba hozzon egy ilyen mérés! -
majom2
senior tag
dehogynem lehet, hiszen biztos tudod miről beszélek: jó minőségű hordozható audio lejáccó. a videót meghagyom a gyerekeknek, én abból már kinőttem
amit nyilván bárhol lehet hallgatni, nem akarok felsorolást írni mert túúúúl hosszú lenne... mongyuk nyilván nem az otthoni hifit akarom kiváltani vele... -
majom2
senior tag
ja ne már...
és mindenhova viszed a hónod alatt a CD-játékost meg a pl HD600-at meg a 10 kilo cd-t ugye? gondolom akkor ez a megoldás... gyerekek, vegyen mindenki sz@rt, az utcára ugyis jó, és még pénzt is spóroltok
legyünk már 1 kicsit konstruktívak pls.... hülyeségeket (bocs) én is tudok írni, de annak mi értelme? -
majom2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest