- A GT 7 kap először Android 16-ot
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
lehet, de szerintem ez csak a dekódoláson múlik, miután az iFP-590
(ami erőforrások terén szvsz ma már nemigen rúghat labdába a jelenlegi zupper DAP-ek között) tökéletesen megoldja a dolgot. Mindezt úgy, hogy vorbist már csak komoly kompromisszumok árán szólaltat meg, mert állítólag ahhoz kevés a kraft.
Különben mindig abban a hitben éltem, hogy a gap könnyűszerrel elkülöníthető a zenétől,
vagyis nem kellene különösebb erőfeszítés ahhoz, hogy egy lejátszó mondjuk átugorja.
Jó lenne a foobar2K megoldása mögé látni, mert lame mp3-al teljesen folyamatos a lejátszás. -
bwoay
nagyúr
azért én ráderőltetnék egy iRivert. A mostaniakat nem ismerem,
de a régi 590-esem szerintem nagyon zenei hanggal bír. A zajszintjétől idegbajt kapnál, mert az legalább a duplája az U3-énak, pedig a cnet linken láthattuk, hogy az sem szégyenkezhet ilyen téren, nyomja a sistergést rendesen
viszont ezt a (nem éppen elhanyagolható) apróságot leszámítva
szerintem imádnivaló hangja van.
ja, és annyira közel van a gaplesshez, amennyire csak lehet.
mondjuk ez nem az iRiver érdeme, hanem a többiek szégyene:
miért nem lehet megcsinálni úgy egy hordozható lejátszót,
hogy ne hagyjon több szünetet, mint amennyit mondjuk a winamp.
arról nem is beszélve, hogy a foobar meg mindenféle plug-in vagy ráolvasás nélkül
tud tökéletes gapless mp3 lejátszást, amennyiben Lame-mel kódolt file-ról van szó
(más érdemleges mp3 encoder meg úgysincs, mert ami meg említésre méltó, az már elavult) -
fotel
aktív tag
-
fotel
aktív tag
Nem azt írtam, hogy az utcára vehetsz bármilyen szart, csak azt, hogy ha az utcán hallgatsz valamit, akkor felesleges azon filózni, hogy azonos bitrate mellett melyik codec a jobb! Az utca zaja a codecek közötti minimális különbséget mossa el, nem a lejátszók (és fül/fejhallgatók) közti különbségeket. Annyi a különbség, hogy egy gyengébb lejátszó kimenetén még süketszobában sem jelennek meg a codec-ek közötti eltérések, míg egy drágább lejátszó esetén nyílván igen, de az utcán akkor sem nagyon.
-
bwoay
nagyúr
muhháháhhá, micsoda teszt! köszi szépen a linket.
eddig sem igazán bírtam a cnet-es írásokat, ezután sem fogom őket szeretni...
(példa: az U3-nál a gyenge video képességeket rótták fel, holott hiába tudna akár 50 fps-t, a mini kijelző miatt eleve nincs értelme az egésznek.Aki PMP-nek veszi, az meg is érdemli, árban meg U2 szinten (vagy alatt van),
szóval szvsz célszerűbb sima flash (audio) playerként kezelendő.)
na, lényegre: hát nekem van iRiverem, iAudiom, meg PSP-m is.
csodálkozva néztem, hogy összességében milyen jól teljesít a PSP,
mert a hangja olyan, mint egy konzervdobozé. Játszani teljesen rendben van,
de zenehallgatásra én szarnak találtam az iRiver iFP-590-el való összehasonlításban.
A zajszintje valóban alacsony, de a jó eredmények közül ez az egyetlen,
ami tettenérhető, a többi nekem olyan, mint a csodafüldugók 13 Hz-25 kHz-es frekvencia-visszaadása: csak papíron létezik.
na mindegy, az a tanulság, hogy egy ilyen összevetésből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. vagy nekem van lóf@sz hallásom
a freki átvitelnél amúgy tényleg jó lett volna a görbe, mert itt elájulunk az U3-tól,
közben meg lehet, hogy hullámvasútat rajzolna ki -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gerner1
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest