- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ránéztem ébredés közben az ioCentre cuccaira, és meglepődve tapasztaltam a következőket:
Nem csak az R800, de az R710 is benne van...
C:\Genius\ioCentre\Drivers\gHidPnp.inf-ben ez is benne van:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Mouse+Keyboard Device;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;%USB\VID_05D5&PID_8001% = gHidPnp,USB\VID_05D5&PID_8001&MI_01
És ez az 700-as azonosítója... a sor elején egy jelentős '';''-el.
Mintha a driverbe bele akarták volna tenni, csak még nem jött össze... Vagy valamiért kihagyták? A franc se tudja! HID Keyboard Device-nak ismeri be...
Délután megint nekiesek - már kicsit komolyabban. -
dbius
veterán
Most még egyszer átnéztem a geniusnet oldalát és user feedback címszó alatt webes felületen újból elküldtem nekik a korábbi mail tartalmát
Nagyon kíváncsi vagyok, mert azt jelezték vissza, hogy amennyiben kértem őket, úgy felveszik velem a kapcsolatot
Na erre nagyon kíváncsi leszek -
harry
veterán
Nálam épp ez a gáz kereséssel, hiába adok meg weblapot, csak IE alatt nyitja meg - ezért inkább WEB címhez megadtam az egyik mappámat, amit így gyorsabban elérek, nem kell a sajátgépben mászkálnom.
MSN cucos edig nekem nem tűnt fel (ritkán is használom meg van egy progim ami Registry változásokat figyeli, gondolom kinyírhatta, bár nem angyon emlékszem ilyenre). Állapotváltó tényleg gáz, ez írtam is, hogy nem aktuális/beállítot állapot között vált, hanem Elérhető/beállított. Attól függetlenül, hogy nálam az aktuális azaz Elfoglalt. Azt nem tudom, hogy a 'beállított' állapot megváltozott-e, sztem az hagytam gyári értéken.
Összegezve, driver ügyileg kicsit gáz.
De ami a legjobban zavar, pedig talán használnálm is, az a media gomb indít/megállít, köv./előző szám. Bármelyiket használom, mindig megjelenít vmi ablakot, vagy elkezdi villogtatni a tálcán. Ez zenénél is, és filmeknél is elég zavaró tud lenne, tehát lényegében használhatatlan. -
harry
veterán
Jah, így értem csak az a gond, hogy bár beállítottam FF-ot, mint WWW-re induló progit, de a böngészőgombok továbbra sem üzemelnek... Keresés, Kedvencek szintén nem. Ami még jó lenne, az a 1,2,3, audio gombok átkalibrálása, mivel azokat egyáltalán nem használom (és azokra nem is lehet mást beállítani).
-
harry
veterán
''Ha beállítom operára a drivert'' Ezt hol? Mint Program (úgy meg tudtam adni én is FF-ot, de gombok nem emntek), vagy alapból látja a böngészőt és van választási lehetőség?
Ha esetleg tudnál írni nekik egy mailt vagy USB-t megnézni az jó lenne, ilyesmire nem nagyon vállalkoznékUSB driver téren még körülnézek én is bár kétlem, hogy meg tudnám hackelni.
-
ftc
nagyúr
pszt az 525-s az már kék.... megnéztem az árát már lehet kapni nem is vészes 2100SK kb 14K és valamennyi FT
azért R520-as az egér[link] mert szürkés és csak 1600dpi-s a 525-s hozzá az 2000 dpi-s és az kékes
Mondjuk nekem igy is Genius kombóm van
Ergo 3000 wireless-es egér és ez a bill hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest