- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
PhoenixK #116 üzenetére
Ami még nagyon zavaró a driverrel, hogy ha pl Powerdvd-vel nézek valamit és léptetek/hangerőt váltok/megállítóm a media gombokkal mindig megjelenik a kezelőfelület, ami ugye csak akkor tűnik el/elő amikor kattintunk. Így meg aztán nem érek semmit a billel ha kattingatni kell, hogy eltűnjön meg amúgy is elég zavaró. Ha nincs elindítva a driver akkor nincs ilyen gond, simán megy, mindenféle kiírás/ablak dobálás nélkül. Szóval ezt még jó lenne valahogy kiszedni a driverből, ha esetleg sikerül (de pl ez van Winampnál is, elkezdi villogtatni a tálcán az ikont, ablakot vált, szóval használahatatlan).
-
harry
veterán
válasz
PhoenixK #108 üzenetére
Én mindenképp adnék neki egy hét intenzív próbaidőt. A kiosztást kb ennyi idő alatt meg lehet szokni és onnantól kezdve már kényelmes. Pl nekem újra meg kellett tanulnom vakon gépelni, de megérte, mivel könyebb lett. Eleinte zavart, hogy egy billt tévesztettem szinte mindenhol az ívelt forma miatt, hogy nem egyből bal szélen kezdődik a bill (mivel ott van görgő meg ilyenek) illetve ami még néha most is gond az az end-home páros, de sztem ez is csak szokás kérdése. Reméljük sikerül a driver átírás, és hogy az újabb driver jól fog menni.
-
harry
veterán
Nem kirakós játétok akarunk. Zboard eléggé game specifikus, nem fogok megvenni hozzá 10 kieget, a gyárival játszani meg semmi értelme (akkor már inkább kutatok egy kicsit és keresek egy billt, ami sok gombot kezel). Jelenleg is inkább csak 1 gombbal van a baj (space). Néztem többi gyártó 'gamer' cuccait is, csak zavart, hogy angol kiosztásúak. De belegondolva többet gépelek, mint játszom, így pedig elég fontos a gyári kiosztás.
-
harry
veterán
Nekem is ritka és csak autós game alatt jön elő, pl NFS, főleg kéziféknél (space). pl talán balre, előre, fék vagy nem fékez, vagy megáll, de akkor sem megy tovább, ha felengedem a féket, hanem a többi gombot is fel kell engedni majd újra lenyomni. Nem tűnik bonyolúltnak de egy verseny közben a cél előtt kanyarban elég gáz, ha nem veszi be a kanyart, vagy befordul, csak megáll utána.
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Nálam épp ez a gáz kereséssel, hiába adok meg weblapot, csak IE alatt nyitja meg - ezért inkább WEB címhez megadtam az egyik mappámat, amit így gyorsabban elérek, nem kell a sajátgépben mászkálnom.
MSN cucos edig nekem nem tűnt fel (ritkán is használom meg van egy progim ami Registry változásokat figyeli, gondolom kinyírhatta, bár nem angyon emlékszem ilyenre). Állapotváltó tényleg gáz, ez írtam is, hogy nem aktuális/beállítot állapot között vált, hanem Elérhető/beállított. Attól függetlenül, hogy nálam az aktuális azaz Elfoglalt. Azt nem tudom, hogy a 'beállított' állapot megváltozott-e, sztem az hagytam gyári értéken.
Összegezve, driver ügyileg kicsit gáz.
De ami a legjobban zavar, pedig talán használnálm is, az a media gomb indít/megállít, köv./előző szám. Bármelyiket használom, mindig megjelenít vmi ablakot, vagy elkezdi villogtatni a tálcán. Ez zenénél is, és filmeknél is elég zavaró tud lenne, tehát lényegében használhatatlan. -
harry
veterán
Jah, így értem csak az a gond, hogy bár beállítottam FF-ot, mint WWW-re induló progit, de a böngészőgombok továbbra sem üzemelnek... Keresés, Kedvencek szintén nem. Ami még jó lenne, az a 1,2,3, audio gombok átkalibrálása, mivel azokat egyáltalán nem használom (és azokra nem is lehet mást beállítani).
-
harry
veterán
''Ha beállítom operára a drivert'' Ezt hol? Mint Program (úgy meg tudtam adni én is FF-ot, de gombok nem emntek), vagy alapból látja a böngészőt és van választási lehetőség?
Ha esetleg tudnál írni nekik egy mailt vagy USB-t megnézni az jó lenne, ilyesmire nem nagyon vállalkoznékUSB driver téren még körülnézek én is bár kétlem, hogy meg tudnám hackelni.
-
harry
veterán
A kiosztást kezdem megszokni, valóban nem rossz, de a driverrel továbbra sem vagyok kibékülve... Igaz a gyorsgombokat nem sokat használom, mivel nekem egér kényelmesebb illetve a másik billemet egyáltalán nem volt ilyesmi, de ami fontos lenne (media rész, play/hangerő/ köv szá, ilyenek) az meg sztem gagyin van megírva. Pl ha új számra ugrok akkor megjeleníti a lejátszót (winamp), megint megnyomom akkor elrejti, de az ikonja elkezd villogni a tálcán... A másik, a Messenger gomb állapotváltója. Nem rossz ötlet, de az a baj, hogy nem nézi ilyen állapotról váltottam - Elérhető és XY között vált csak (XY amit megadsz). Pl én Elfoglaltként szoktam fenn lenni szinte mindig, a gombbal pedig válthatnék másra. Ez megy is, de mikor visszaváltanék akkor Elérhetőre rak és nem Elfoglaltra... Net gombok sajnos nem mennek, ez nem tudom miért van (Default IE-t állít be a driver, pedig mindenhol FF 2-az). Amit szabadon programozhatóra raknék az a My xy gombok (zenéket pl máshol tartom, képeket szintén).
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Amúgy nálam működik, amit nem rég írtam, hogy a bill sleep gombját át lehet állítani. Vezérlőpultban van az energiagazdálkozási cucc, és most megjelent egy sleep gomb is, amit át lehet állítani pl kikapcsra. Mondjuk én nem használom, ezért csak annyit állítottam rajta, hogy feldom ey kérdést (reset, készenlét, kikapcs).
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Ma megérkezett a cucc, de egyelőre nagyon szokatlan. Eddig bal oldalt a billentyűzet szélénél egyből gombok voltak, így könnyű volt eltalálni tabot, stb. és mivel slim így a gombokat is kicsit nehezebb érezni, de mindenképp kényelmesebb gépelni (puhább/finomabb a gombok leütése, de vakon gépelni megint meg kell tanulnom). Autós game jól ment, talán balra-előre kanyar közben nem tudtam space-el fékezni, jobb kanyarnál nem volt ilyen gond. FPS alatt nem volt gond a gombokkal (guggola balra-előre újratöltés is ment). A driver tényleg gagyi, a net gomboknál főleg az a baj, hogy bár elvileg programozható, de csak IE alatt működik, Firefox alatt nem (a böngésző indtást is úgy lehetett megoldani, hogy programot választottam, és megkerestem a firefox.exe-t, de nem értem miért nem úgy van ez megoldva, hogy az alapértelmezett böngészőt használja, miért kellett beíeni gyárilag az IE-t). Egyelőre tesztelgetem, ha sikerül megszoknom és kiadnak egy programozható drivert akkor tökéletes lesz, leszámítva a kis problémát NFS alatt. Amúgy USB-n használom.
-
harry
veterán
Rendeltem egyet, majd holnap/után elmegyek érte.
-
harry
veterán
Nem tudom, hogy (egyáltalán billentyűzeteknél) lehet-e olyat, hogy vindóz energiabeállításainál a Speciális fülön lévő dolgokat átállítani. Nekem csak egy mezei billem van, ezen nincs ilyen gomb, ezért csak a gép kikapcs gombjának eseményét lehet állítani (jelnleg, mint minden XP-nél ez a kikapcs). Nem tudom, hogy ha billen van ilyen slpeep gomb azt vajon érzékeli-e, mert ha igen akkor valszeg át lehet állítani.
Esetleg meg tudnád nézni, hogy PS2-nél nálad is van-e ilyen hiba a billnél? Remélem csak ennyi a gond, mert akkor simán átraknám USB-re.
Ha alapból USB-n kötöd be akkor boot alatt működik a bill? Vagy azt be kell állítani először a BIOS-ban? -
harry
veterán
Számomra az elrendezés érekes - és ha jól láttam kicsit talán 'slim' bill is egyben. Sokat szoktam gépelni és csak ritkán nézegetem a billt, azért gondolkodom rajta, hogy vajon mennyire zavaró ez a kiosztás (íves, osztott space, középen nagyobb gombok, stb). Illetve, hogy megéri-e az árát (7,5k körül, mennyire minőségi/recsegős, hangos, kopik/zörög, kényelmes, stb).
Meg persze játék, nem lenne jó ha 3-4 gombnál összeakadna... -
harry
veterán
Van valakinek képe a magyar kiosztású változatról is? Esetleg vmi nagyobb hiba/negatívum, ami miatt nem éri meg megvenni? Játékok alatt sincs gond vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest