- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draut_HeV
tag
Sikeresen vettem én is egy példányt ebből a billből, és hát nah... 1 hét alatt már majdnem teljesen hozzászoktam (Caps Lock-ot és az ''a'' betűt még néha keverem). Ami viszont engem is meglepett, az a driver. Nem tudtam, hogy mit kellene csinálnom első ránézésre (Sírni vagy nevetni.)
Ezzel tényleg kezdeni kell valamit, mert nagyon nem okés így... pluszgombok közül sokat semmire nem tudok használni (pedig tudnám mire), firefox 2.0.0.4 alatt nekem nem mennek a navigálógombok (vissza; előre; refresh; megszakítás -- ha kilövöm a tálcáról a drivert, akkor viszont mennek; de akkor meg más nem, pl scroll). Szal volna mit javítani.
Mellesleg NFS: Carbonban is elég érdekes volt az irányítás (ha nyomtam az előre + jobbra gombot és ezzel egyidőben lenyomtam a balra gombot is, és csak ezután engedtem el a jobbot, akkor ment tovább egyenesen, neki a falnak). Inkább átraktam numpadra, a 4,5,6,8 billentyűkre, ott nincs ilyen gond.
Olvasom, hogy ti is próbálkoztatok már mindennel, én is küldtem üzit, de semmi válasz. Következő már hadüzenet lesz. Hihetetlen, hogy abszolút semmi support nincs a termékeikre.
Szerintem küldjük el nekik naponta 10-szer ugyanazt a levelet többen is, hátha így észrevesznek. Jobb 5letem nekem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged