Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
PhoenixK #116 üzenetére
Ami még nagyon zavaró a driverrel, hogy ha pl Powerdvd-vel nézek valamit és léptetek/hangerőt váltok/megállítóm a media gombokkal mindig megjelenik a kezelőfelület, ami ugye csak akkor tűnik el/elő amikor kattintunk. Így meg aztán nem érek semmit a billel ha kattingatni kell, hogy eltűnjön meg amúgy is elég zavaró. Ha nincs elindítva a driver akkor nincs ilyen gond, simán megy, mindenféle kiírás/ablak dobálás nélkül. Szóval ezt még jó lenne valahogy kiszedni a driverből, ha esetleg sikerül (de pl ez van Winampnál is, elkezdi villogtatni a tálcán az ikont, ablakot vált, szóval használahatatlan).
-
-
harry
veterán
válasz
PhoenixK #108 üzenetére
Én mindenképp adnék neki egy hét intenzív próbaidőt. A kiosztást kb ennyi idő alatt meg lehet szokni és onnantól kezdve már kényelmes. Pl nekem újra meg kellett tanulnom vakon gépelni, de megérte, mivel könyebb lett. Eleinte zavart, hogy egy billt tévesztettem szinte mindenhol az ívelt forma miatt, hogy nem egyből bal szélen kezdődik a bill (mivel ott van görgő meg ilyenek) illetve ami még néha most is gond az az end-home páros, de sztem ez is csak szokás kérdése. Reméljük sikerül a driver átírás, és hogy az újabb driver jól fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged