- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Én felraktam a legújabb iocentre (1.2.4) verziót. Tudjátok mit vettem észre?
Azt, hogy a szoftver telepítése után, de még reboot előtt megnyitva az iocentre programot látja a billentyűzetet!!! Sajnos azonban a reboot után eltűnik az észlelt eszközök közül
Nem lehetne valahogy összehackelni?? -
Allien
veterán
Amit leírtál, nem nagyon fogom, sorry. Hogyan lehet valamit úgy irányítani, hogy egyszerre mész jobbra is, meg balra is?
Nekem anno Compaq géphez olyan billem volt, amin max 2-3 gombot kezelt. EZ soxor nagyon nagy gáz volt, mert már akkor multiplayerben nyomultam (Medal of Honor, Battlefield 1942 DC). Aztán nem cicóztam, ráköltöttem egy kalap lóvét, de megérte a Zboard.Eddig soha se volt irányitási gondom EZZEL.
-
harry
veterán
Nekem is ritka és csak autós game alatt jön elő, pl NFS, főleg kéziféknél (space). pl talán balre, előre, fék vagy nem fékez, vagy megáll, de akkor sem megy tovább, ha felengedem a féket, hanem a többi gombot is fel kell engedni majd újra lenyomni. Nem tűnik bonyolúltnak de egy verseny közben a cél előtt kanyarban elég gáz, ha nem veszi be a kanyart, vagy befordul, csak megáll utána.
-
dbius
veterán
sajnos úgy tűnik, hogy vissza kell(ene) fejteni a driver fájlokat (sys és asszem dll is van), és azokban kellene machinálni, ehhez viszont én már nem értek
de reményekedem, hogy fognak válaszolni.... ha nem, fel is hívhatom őket, de az nekik lesz rossz - feltéve hogy meg fognak érteni.......-
-
harry
veterán
-
dbius
veterán
-
dbius
veterán
-
harry
veterán
Nem tudom, hogy (egyáltalán billentyűzeteknél) lehet-e olyat, hogy vindóz energiabeállításainál a Speciális fülön lévő dolgokat átállítani. Nekem csak egy mezei billem van, ezen nincs ilyen gomb, ezért csak a gép kikapcs gombjának eseményét lehet állítani (jelnleg, mint minden XP-nél ez a kikapcs). Nem tudom, hogy ha billen van ilyen slpeep gomb azt vajon érzékeli-e, mert ha igen akkor valszeg át lehet állítani.
Esetleg meg tudnád nézni, hogy PS2-nél nálad is van-e ilyen hiba a billnél? Remélem csak ennyi a gond, mert akkor simán átraknám USB-re.
Ha alapból USB-n kötöd be akkor boot alatt működik a bill? Vagy azt be kell állítani először a BIOS-ban? -
dbius
veterán
-
harry
veterán
Számomra az elrendezés érekes - és ha jól láttam kicsit talán 'slim' bill is egyben. Sokat szoktam gépelni és csak ritkán nézegetem a billt, azért gondolkodom rajta, hogy vajon mennyire zavaró ez a kiosztás (íves, osztott space, középen nagyobb gombok, stb). Illetve, hogy megéri-e az árát (7,5k körül, mennyire minőségi/recsegős, hangos, kopik/zörög, kényelmes, stb).
Meg persze játék, nem lenne jó ha 3-4 gombnál összeakadna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest