- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
miért, oem telepítőkitet általában nem kell aktiválni?
amúgy néztem sony-nál, csak patch-eket adnak, hogy menjen rendesen az sp2, meg a linket az ms oldalára, hogy honnét lehet azt letölteni. no meg persze javasolják, hogy töltsem le, és telepítsem. lehet, hogy teszek majd egy próbát az eredeti kittel...
még egy utolsó triviális és nagyon láma kérdés: az sp2 tartalmaz minden eddig megjelent xp-javítást? ha ezt felteszem, akkor csak az sp2 kiadása utáni ms patch-eket telepíti a windows update?
köszönöm a türelmet és a supportot,
p -
parandroid
félisten
de éppen ez az, hogy nem szeretném a sony kit-jét használni (most sincs fent) - felraktam egy xpsp2-t, leszedtem a sony weboldaláról azt a pár drájvert, amit nem talált, és ihaj-csuhaj, remekül megy a noti. egy tök sztenderd, átlagos angol nyelvű xp-telepítőt szeretnék, amiben benne van az sp2, és legálisan használhatom az oem matricán lévő kulccsal. még aktiválni is hajlandó lennék.
tudom, hogy macerás vagyok, de a telepítőkit tele van mindenféle real-média programokkal, aol-klienssel, meg tököm tudja még mivel, ráadásul mindenbúl özönvíz előtti verziókat tartalmaz, amiket külön kéne frissítgetni...
szerk: azért a sony-support-nak utánanézek, hátha letölthető frissített kit, ez jó ötlet!
tényleg: hajlandó lenne aktiválni a magyar support egy majd' két éve US-ben vásárolt notebook oem-winjét?
p
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
igazából téged vártalak...
az a) és b) válaszban megnyugszom, igazából sejtettem.
a c)-t illetően: nincs windows-telepítőm a notebook-hoz, egy 5 cd-s system recovery csomag van, ami minden drivert és alkalmazást is egyben feltesz.
le tudok-e tölteni valahonnét _legálisan_ egy folyamatosan frissített windows telepítőt (legyen angolnyelvű, ott eszi a fene), amihez nem kell peccselgetnem utána jó ideig? használhatom-e ezt a saját _legális_ kódommal?
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest