- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
''Az én K750i-men fix 20 KB/s-al megy a Bluetooth'': Ez igaz mondjuk, sajnos nálam is csak ennyivel. Szóval könnyen lehet hogy ez a baj.
De én továbbra is tartom azt a nézetemet hogy az 1Mbit/s nem lesz feltétlenül elég. Főleg a PMP funkciók miatt. De majd kiderül, remélem minnél hamarabb teszteli valaki, remélhetőleg Ti.
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Hát ez azért jelentősen függ a videótól amit nézni akarsz rajta szerintem. Ha teszem azt a nagyobbik modell már közel VGA kijelzőre hajazó felbontással rendelkezik akkor az 1Mbit/s-al már rezeg a léc a minőség szempontjból rendesen. Én csak a k750i-vel kísérletezgettem eddig, de azzal igencsak kevésnek bizonyul a dolog. Van egy progi amivel át lehet vinni a számítógép képét a telefonra (az egér környékén lévő telefon képernyőjével megegyező méretűt, szóval nem az egészet) és még fekete fehér beállítással is igencsak szenvedett a dologgal .
Alapból a sebesség sem 1Mbit/s, valamivel kevesebb amit ténylegesen tud a Bluetooth. Gondolom Windows Media Video-ként továbbítódik amúgy a stream. Vajon fülhallgató dugó van rajta egyébként?
[Szerkesztve] -
DarkByte
addikt
Ha programozhatóság szempontjból kellő szabadságot engednek, akkor ez a kütyü igencsak sikeres is lehet. Így már sokkal több értelmét látom mint a notebookba épített verziónak (ha esetleg azt is ki lehetne venni a notebookból az jó volna) Már mióta totózom rajta hogy megoldjam hogy normálisan tudjam kezelni a Winamp-ot (értsd: ki tudjam jelölni mi szóljon következőnek, tudjak értékelni zenéket, szóval nem egy alap távirányítóra gondoltam), vagy figyelni tudjam az emailjeimet miközben az ágyon tanulok, vagy heverek. Mindezt érintőkijelzővel.. nekem nagyon tetszik, hirtelen sok ötletem támadt programozhatóság szempontjából.
A bluetooth-t viszont kevésnek gondolom ahhoz hogy videót töltögessek le a nagygépről vele, tényleg minimum WiFi vagy Wireless USB kellene.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged