- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ha programozhatóság szempontjból kellő szabadságot engednek, akkor ez a kütyü igencsak sikeres is lehet. Így már sokkal több értelmét látom mint a notebookba épített verziónak (ha esetleg azt is ki lehetne venni a notebookból az jó volna) Már mióta totózom rajta hogy megoldjam hogy normálisan tudjam kezelni a Winamp-ot (értsd: ki tudjam jelölni mi szóljon következőnek, tudjak értékelni zenéket, szóval nem egy alap távirányítóra gondoltam), vagy figyelni tudjam az emailjeimet miközben az ágyon tanulok, vagy heverek. Mindezt érintőkijelzővel.. nekem nagyon tetszik, hirtelen sok ötletem támadt programozhatóság szempontjából.
A bluetooth-t viszont kevésnek gondolom ahhoz hogy videót töltögessek le a nagygépről vele, tényleg minimum WiFi vagy Wireless USB kellene.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest