- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4Laca22
tag
Tudjátok mit mondok? Én az XGI-nak és az S3-nak drukkolok, hogy végre valami ütőképes cuccot adjanak ki, és legyen nagy sikerük
, így még nagyobb árverseny lehetne, ami nekünk, mezei felhasználóknak lenne a legjobb. A Volari Duo Ultra sem lett volna rossz, ha lett volna hozzá valami korrektül megcsinált Reactor-uk. Ez az egy slotos hűtést meg már most lehet temetni, mert ha egy 6800 Ultrának 2-3 hely kellett, akkor egy ennél jóval többet zabáló (és jobban fűtő...
) kártyának úgysem tudnak majd egy helyes hűtést csinálni (Hacsaknem megint valami porszívó-jellegű coolert bele nem raknak, vagy pedig a Deltától hozatnak FFB ''hajszárítókat''
). Azt, hogy van-e igény az új feat-ekre, ki-ki döntse el maga, én személy szerint úgy vagyok vele, hogy mire csak ezekre a feat-ekre fog épülni egy játék, addigra ''múzeumi darab'' lesz mind a 6xxx, mind az X8xx.
Szal hajrá XGI,S3
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest