Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát mi is lapulna a Boss öltönyöd zsebében

-
-
ragazzo
őstag
Valamelyik nap bejött hozzánk egy ''szimpatikus fiatalember'' , akinek 2M Ft-os nyaklánc (inkább sodrony) fityegett a nyakában.Na annak ilyen telója volt.Ahogy kézbefogtam akkor rádöbbentem hogy mennyire nem lehet használni.Alul a gombok alig benyomhatók, a kijelző lehetne nagyobb.stb.Persze nem ezen volt a hangsúly.Szegény emberkenél én még nem láttam ilyet.Szóval mindenképpen kell lóvé a megvételéhez.
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mit szólnál egy 9500-hoz,vagy egy 9300i-hez?
-
-
Digital
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor Te mit vennél ha jól ki volna tömve a tárcád,és naponta forgolódnál a felső tízezerben?
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó,igazad van.
-
-
ragazzo
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezzel én is így vagyok.Minden hónapban olvasok célirányos havilapot, és napi szinten a híreket.Amúgy ilyen telefont olyanok kezében láttam, akiknek a kocsijuk is legalább 10M Ft.
-
m@xsys
senior tag
Hát igen, szép, de ennyit kiadni egy közép kategoriás mobilért.
Amugy tényleg szép ha ránéz az ember, de a kezelő gombjai ritka pocsék és kezelhetetlen.
Megjegyezném továbbá, hogy térerő prolémái vannak a ''drágának''
Az akkuja kb 1 napot sem bir hiába van két db. a csomagban.
Még mielött bárki bármit gondol, szettem szét ilyet és csak a nagy marketing fogás és az emberi butaság van az eladások mögötte. Már 1 millióan vannak!!!
Már több megfordult a kezem között és igen is karcosodik a kielzője.
Nekem nem kellene ezek útán.
Ha jellemezni kéne aki ilyet vásárlót, akkor:
Pénzed lehet, de eszed nincs kategoria.
Nekem ez a véleményem
-
-
Ricardo
titán
A kialakítása valóban jó, az anyagválasztás is szerncsés, de nekem nem ér meg 200000Ft-ot csak a kialakítás.
-
busman
veterán
Engem sem győzött meg pár hétig használtam egyet.
Kinézetre nagyon extra,de tudásban sztem eléggé gyengus... -
Hat en biztos nem leszek ezen keszulek elegedett felhasznaloja,mert (amellett,h. penzem sem igen volna ra) nem gyozott meg.
Tobb hibas keszulekkel talalkoztam,amit _en_ nem tartok megengedhetonek ilyen arkategoriaban.
Orvendetes (a Nokianak),h. egymillioan nem igy gondoltak...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a minőségi munka, és ezt meg is tudják fizetni. ...''
Az akkuja kb 1 napot sem bir hiába van két db. a csomagban.