Elkelt az egymilliomodik Nokia 8800

A piacra 2005 júniusában berobbanó Nokia 8800-at azonnal a formatervezés diadalának nevezték. A készülék azóta már több mint egymillió igényes vásárló életének vált szerves részévé. A modern órás- és ékszerész-technikával összeállított Nokia 8800 vékony rozsdamentes acél burkolata és számos részletének figyelemre méltó kidolgozása adja meg a készülék presztízsét és minőségét. A GSM Szövetség (GSMA) idei, a hét elején megrendezett díjkiosztóján a Nokia 8800 elismeréseinek sorát tovább gazdagította a Szövetség legjobb GSM készüléknek járó díja, amelyet a Nokia 8800 egyedülálló stílusával, alapanyagaival, és újszerűségével érdemelt ki.

„A Nokia 8800 egyértelműen a minőségi alapanyagokat és világszínvonalú formatervezést értékelő emberek körében talált rá saját közönségére” mondta Alastair Curtis, a Mobile Phones üzletág tervezőcsapatának vezetője. „A Nokia 8800 egyfelől műremek és áhított tárgy, ugyanakkor a fejlett technológia megtestesülése is. Egyes modern anyagokat, például rozsdamentes acélt és ásványi üveget a mobiltelefonok közül elsőként felhasználó Nokia 8800 merőben új eleganciát visz a személyes kommunikáció művészetébe.”

A Nokia 8800-on a mobiltelefonok között szintén elsőként szólal meg teljes zenei anyag, amelyben a díjnyertes zeneszerző és zenész, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangok, figyelmeztetők és ébresztődallamok szerepelnek. A Nokia 8800 modern vonalvezetése és organikus görbületei által ihletett zenei anyag a fogyasztók körében nagy tetszést aratva egyedülálló módon ösztönözte a vásárlásokat.

„A Nokiánál hosszú és jól ismert hagyományai vannak az olyan kiváló minőségű, időtlen mobilkészülékek megalkotásának, amelyeket kifejezetten a legfinomabb anyagokra és az elsőrangú élményre vágyó fogyasztóknak szántak,” mondta Heikki Norta, a Nokia Lifestyle Products csoport alelnöke. „A Nokia 8800 már több mint egymillió példányban kelt el, ami jól illusztrálja a legfelsőbb árkategóriába eső, prémium mobiltermékek iránti markáns igényt.”

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés