- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Xmas
tag
''Az nVidia meghajtója a GeForce FX-chipek számára kedvezőbb saját Shader-programokkal helyettesíti be a 3DMark 2003 hasonló részeit, ám a vizuális végeredmény megmarad. ''
''de nem árt tudni, hogy az AMD is több olyan úgynevezett patch-et adott ki, amelyek nagyobb teljesítményre sarkallták a processzorokat.''
Az, hogy voltak egyértelmű csalások, az egy dolog.
Én úgy tudom, hogy az optimalizálás hasznos, és hátrányba kerül az, akinél ezt nem végzi el a programozó. Márpedig a FutureMark elsirathatja régi múltját, mert elkövette az elemi hibát. Támogatást fogadott el azoktól, akiknek ''független'' mértékegysége kívánt lenni. Aztán az egyikkel meg is szakítottak miden kapcsolatot. Innenstől a részrehajlás árnyéka vetül rá. És az nVidia szerintem teljes természetességgel igyekszik ellehetetleníteni a FutureMark teszteredményeit. Én pl. felajánlanám, hogy egyes fontos függvényeket, melyeknél definiált bemenet, kimenet van, ott a gyártó készítse a kódot. Pl.: shader programok és egyéb izgalmas dolgok. (A definiált függvénynél a bemenő, kimenő értékek alapvetően előírják a belső pontosságot...)
Szóval várom már nagyon, mikor hal meg a FutureMark...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest