- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Power
senior tag
''A lényeg hogy az ATI mindig is jobb kártyákat gyártott. ''
''Khm... Nézz meg egy Ati Rage Pro-t (1 vagy 2, tökmindegy), és rájössz... A cégnél volt az egyik gépben, teszteltük. Hasonló körülmények között (CPU, RAM stb.) kb. a _tizedét_ produkálta 3DMark99-ben (akkor még az volt), mint egy Riva128 (!!!), és a TNT idején jött ki... No comment...''
Tudod mi az a jobb kártya? Nem azt jelenti, hogy pusztán gyorsabb 3D-ben!
Egy ati rage pro és egy tnt képmínőségét nem lehet összehasonlítani.
''''A Radeon megjelenéséig az Ati a béka s*gge alatt volt párszáz méterrel a 3D-gyorsítók terén (volt 3dfx, Matrox, S3, és a futottak még kategória _után_ Ati...), míg az nV a kezdetektől jelen volt és van is (egyedüliként...).''''
Ez igaz. DE az nV sehol nem volt, amikor az ATi már videókáryákat gyártott. Egyébként is tökmindegy ki, hol volt, a lényeg mindig a most-on van. -
HiperG
addikt
Elég szomorú, hogy neked minden hozzászólásban le kell ugatni az ATi-t és az AMD-t.
Nézd én 1 évvel ezelőtt Intel-es és nVidia-s voltam. Mindenki azt mondta, hogy azok menőbb jobb a cégek a többi bélsár.
Najó ''hülye azért nem vagyok'' nézegettem a teszteket.
eredetileg hogy volt, hogy Geforce 4 MX 440-t veszek, aztán felmerült az ATi is.
Kezdetben vonatkodtam tőle, de bárkit kérdeztem meg mit tanácsol, mindig a 9000 Pro merült fel.
Processzorcsere úgy zajlott, hogy árlista alappján rájöttem hogy mindössze 15000 Ft-t kell rádobnom az akkori 1,5 Ghz-s P4-embe (+rdram,+alaplap), és máris kijön egy AMD Athlon XP 2200+ procis konfig.
Itt is szintén vonakodtam, de a teszteket olvasván és a tanácsokat hallgatva végülis megvettem.
Az eredmény: Mind2 cég nagyon bevált :)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest