- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
HiperG
addikt
válasz
Flashcash #59 üzenetére
Hát ja sajna így van :(
Nem is olyan régen még azt kérdezték egymástól az ismerősök hogy ''milyen dzsíforszod van?'' :O
Az AMD télleg jobb ár/teljesítmény arányban, az alaplapok hozzá is olcsóbbak.
Egyébként az AMD-s alaplapok jóval felszereltebbek is. Ld. pl.:
-8X AGP
-DDR400
-ATA133
Ezek az inteles deszkáknál sajna épp hogy kezdenek kijönni (i875). -
HiperG
addikt
Elég szomorú, hogy neked minden hozzászólásban le kell ugatni az ATi-t és az AMD-t.
Nézd én 1 évvel ezelőtt Intel-es és nVidia-s voltam. Mindenki azt mondta, hogy azok menőbb jobb a cégek a többi bélsár.
Najó ''hülye azért nem vagyok'' nézegettem a teszteket.
eredetileg hogy volt, hogy Geforce 4 MX 440-t veszek, aztán felmerült az ATi is.
Kezdetben vonatkodtam tőle, de bárkit kérdeztem meg mit tanácsol, mindig a 9000 Pro merült fel.
Processzorcsere úgy zajlott, hogy árlista alappján rájöttem hogy mindössze 15000 Ft-t kell rádobnom az akkori 1,5 Ghz-s P4-embe (+rdram,+alaplap), és máris kijön egy AMD Athlon XP 2200+ procis konfig.
Itt is szintén vonakodtam, de a teszteket olvasván és a tanácsokat hallgatva végülis megvettem.
Az eredmény: Mind2 cég nagyon bevált :)
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest