- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
Komplikato #57 üzenetére
Énkérekelnézést, a ''chipset'' alatt a VGA chipet értettem.. Azaz hogy egy 6200-as vagy X300-as is támogat 1+ GB memóriát.
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #52 üzenetére
Ebbol a ket tablazatbol kiindulva [link] [link] nem sok oka van az ati-nak sietettni az x1950pro-t, vicces ahogy hasonlitgatjak a tablazatban 12 vs 24 pixel pipeline, 256mb vs 512mb ram, teljesitmenyben 3dmark2k6-ban meg 1.04x (egyszerubben kb. 4% ) a kulonbseg a 7950gt javara az rv570-el szemben.
Az arat nem hasonlitgatjak, 199-249$ a pletykalt x1950pro ar ez meg 299$ (x1900xt neweggen mar most 290$-ert van [link] ), tokeletes alkalom ez a raktarok kiuritesehez x1900xt kartyakbol, aztan utana johet majd a x1950pro.
Szerintem ha igazak lesznek az ati kartyak arai, akkor vegre utokepes kozepkategorias performance kartyak lehetnek az ati-tol, amik jo ar/ertek aranyt fognak kepviselni, es feature gazdagabbak is lesznek ugye hdr+aa meg hqaf reven, majd meglatjuk a gyakorlatban ki mit mutat fel
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #52 üzenetére
Ossze vissza irogatnak mostanaban, pl. amit nem reg linkeltem hirben, azt irjak, hogy a x1650pro nem 80nm rv535 chipre fog epulni, hanem marad a 90nm-es rv530 600/1400 mhz-es orajelekkel, mig az x1300XT szinten 90nm-es rv530 corerra fog epulni 500/800 mhz-es orajelekkel.
-
Muton
addikt
válasz
Komplikato #38 üzenetére
persze, h vn oka. lehet h mind az ati, mind az nv 3 pcix16ban gondolkogik (mit bánom én, nekem max 1 vga/gép-m lesz
), vagy vmit sejtenek, vagy terveznek.
nekem az volt a bajom h a 600as-ból mindig csak a legtöbbek által fölösleges 3. 16xes kapcsolatot emelik ki, mintha csak annyiban különbözne a régitől.
ráadásul aki hosszabb távon gondolkogik, annak az amúgy is jó ati csipek (mármint ha a 3200ból és a 600as előzetes specifikációiból indulok ki) jobb választás lehet mint az inte, és a forró nfocex. -
aginor
veterán
válasz
Komplikato #38 üzenetére
Szerintem viszont jó ötlet, mert egy Ageia kátya 50+k-ba kerül, egy x1600 meg 30. Szerintem neked sem mindegy, hogy mennyiért szerezhetsz be egy fizika számoló megoldást(amire előbb-utobb biztosan szükséged lesz).
-
orbano
félisten
válasz
Komplikato #31 üzenetére
nagyon remélem, hogy az A1650XTnél azért valami erősebbre fogja futni
-
orbano
félisten
válasz
Komplikato #29 üzenetére
valóbanaz lesz. de egy szeptember végi kártyavásárlást Karácsonyra halasztani, csak hogy akkor megvehess egy olyan kártyát, amire következő év szeptemberéig max. fél tucat játékot adnak ki, és ennál kevesebbet ami dx10 only, kicsit hülyeségnek tartom. Pláne, hogy félévente kijön egy újabb kártyaszéria... no meg Karácsonykor hardvert venni... okos dolog...
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy októberben veszek valami középkategóriás karit, amivel megvárom a Vistát, addig egy fillért nemfejlesztek semmiben. Addigra talán tisztul a kép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest