- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
Komplikato #38 üzenetére
persze, h vn oka. lehet h mind az ati, mind az nv 3 pcix16ban gondolkogik (mit bánom én, nekem max 1 vga/gép-m lesz
), vagy vmit sejtenek, vagy terveznek.
nekem az volt a bajom h a 600as-ból mindig csak a legtöbbek által fölösleges 3. 16xes kapcsolatot emelik ki, mintha csak annyiban különbözne a régitől.
ráadásul aki hosszabb távon gondolkogik, annak az amúgy is jó ati csipek (mármint ha a 3200ból és a 600as előzetes specifikációiból indulok ki) jobb választás lehet mint az inte, és a forró nfocex. -
Muton
addikt
nem értem miért kell állandóan a 3. vgán lovagolni. (az meg legyen már mindenkinek a saját dolga, h akar e 3 vgat vagy nem. az slinél szinte mindenki egy kártyát használ, és azt mondja, h azért kell sli-s lap, mert ha idővel venni akar, akkor majd jó lesz. itt is ez van. nem kötelező, de ha akar, akkor legyen lehetősége.)
a chipset nem csak ezt nyújtja, mint újítást. ha jól tudom vágja az fsb-től külön állítható memóriasebességet, ami nagyobb szabadságot ad a hwelemek maximális kiaknázására, ergo plusz teljesítmény/élmény. az 1066ot meg vesd már össze az 5xx 667ével (vagy 800 mittudoménhirtelen) -
Muton
addikt
basszus, pedig mennyire vártam már a chipsetet
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest