Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
FX-ről beszéltünk, annak az XE Core2 az ellenfele.
Az eszmefuttatásodban nem értem a logikát. Ugyanannyiba kerül a 65 nm-es X2-ből leválogatni azt a kevés FX-et mint a 90 nm-esből. Kivéve, ha rossz a kihozatal, és nem skálázódik jól a cucc. A legtöbbet akkor keresnék, ha a legdrágább processzort is olcsóbban állítanák elő. Persze itt az árrés már akkora, hogy elhanyagolható az előállítás közti különbsé. Ezért is hivatkopztam az elméleti jobb fogyasztásra, vagy az azonos fogyasztás mellett elérhető magasabb órajelre. -
erdoke
titán
Most szerintem nem.
Szerinted ha a 65 nm-es átállás tökéletesen menne, azaz alacsonyabb fogyasztással magasabb órajelű processzorokat ontanának, akkor nem ütőképesebb FX-eket próbálnának kiadni? Ki fog megvenni egy 3 GHz-es FX-et, ami esetleg megy levegős tuninggal 3,2 GHz-en, amikor 3,2 GHz-es Conroe is lesz év végétől, ami simán visz 3,6-3,8 GHz-et (és mellesleg azonos órajelen is gyorsabb)?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest