- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Pézsé
csendes tag
Köszönöm szépen, egyébként kipróbáltam a bios-frissítést, így sem nagyon történt változás. Ugyanaz a hiba:
stop: c0000221 Unknown Hard Error
systemrootsystem32ntdll.dll
Ez van, több ötletem nincs, hogy mit kéne tenni. Egyébként én csak egy mezei User vagyok, ettől a bios-frissítéstől én a bios-ban nem láttam semmi változást, csak kiírta, hogy upgrade-elve lett a 2001/12/15-i verzióval. Mivel tud ez többet?
PZs -
Dive
csendes tag
Aha, értem... Csakhogy ha már nincs Win98-as BOOT floppym akkor telepíthetek egy Win-t hogy kreálni tudjak? Esetleg később a BIOS frissítések is Win alóliak lesznek?
(Most jut eszembe, a Win98 install CD úgyis BOOT-olható, és ott még választható is a csak parancssor) :-))) Hihi, már válaszoltam is magamnak :-)))
De tényleg, azért ezekszerint későb a BIOS-t is Win alól kell majd frissíteni.... -
Tomiboy
csendes tag
Gond volt, de ez remélhetőleg már a múlté.
Csak 640*480 16 szín volt megjeleníthető a kártyával, aztán egy kis nyomozás után kiderült a hiba valószínű oka. A kártya alapból AGP 1x-2x-re van állítva. Van rajta három jumper, ami arra szolgál, hogy tudjon működni AGP 4x alaplapokkal is, csak éppen a lezárókat lespórolták a kártyámról...
Este kiderül az igazság.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest