Hirdetés

Aktív témák

• Lancelot

csendes tag

Üdv emberek. Egy-két tapasztalatot írnk ide, ha szabad. 2 hete vettem egy ECS bordot, Athlon xp 1600+, samsung 256 Mb DDR, voodoo 4 4500 VGA, MAXTOR 20 Gb 7200 ATA 100 stb... Nos elsőre mikor összeraktam a gépet égtelen sipolások közepedte meg se rezdült, kissebb BIOS reset után sikerült életet lehelnem bele (miután 3 hetet vártam a lapra el tudjátok képzelni mit éreztem mikor nem indult el). Nos a kezdeti nehézségek után sikeresen felinstaltam egy Win ME-t és repítettem a gépet a mélyvízbe. Én semmi mem tesztet nem futtatam hanem egy háromnapos lanpartyra eveztem. Az első dolgom az volt, hogy összemértem (sandraval) a masinát a haverom EPOX alaplapjával (kt266, nem tudom a pontos jelzését), abban egy sima 1.4 Tbird és szintén 256 samsung DDR volt. Nos, porig aláztam a srác gépét memóriatesztben. Cpu-ban az övé volt job, de relatíve neki 1533-on ment nekem meg alapon (1390) A partyt vígan elviselte és atom stabil volt, pedig ott aztán minden jót megkapot a gép ami szem szájnak ingere. Szóval tömören ennyi lenne, bocs ha hosszúra sikeredet.
    UI: Alap BIOS nincs frissítve, ja és tudom ajánlani a TITAN TTC-D5B(A) coolert 38 c- nél nem volt melegebb aproci full terhelés mellet, ha lehet hinni az alaplapi szenzoroknak. Na pá...

Aktív témák