- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeptnKirk
csendes tag
Szerintem baromijó dolog. Én például, miután 2 miniDV-kamerát is elfogyaszottam, miután tönkrement v megbizhatatlan lett a mechanikájuk, már nagyon szerettem volna egy mozgóalkatrész nélküli modellt.
Ilyen árkategóriában mozgó miniDV-knek pedig kb 1,5-2 év, amit hiba nélkül szavatolni lehet (rendes használat mellett), aztán valami miatt már lehet is szervízbe vinni. Szerintem a legjobb egy ilyen, meg mellé egy sony HD-XD-Cam (lemezes) vagy egy Z1-es HDV-kamera. Egyik hobbi és spontán célra (a kis Pana), a másik (Sony HDV pedig) komolyabb forgatásra, vagy egyéb filmezésre.
Ja, és a 150-es CCD-je nagyon jó, veri a merevlemezes új 505-ös JVC Everiot, kisebb felbontása ellenére (a Pana AF-je és műfényes auto-WB-állítása sokkal gyorsabb és pontosabb). A spontán felvételekre meg tényleg tuti, mer picit gyorsabban beáll felvételkész üzemmódba, mint egy kiskompakt fényképezőgép (nem tolja ki az objektívet, csak a védőreteszt húzza el).
Ja, és a régebbi, szintén 37mm-es szűrőátmérős miniDV-imre passzoló (0.45-ös szorzós) nagylátszögű előtétem is teljesen jól megy rá (tengelybe nincs csúszás, ilyesmik), azzal együtt majdnem olyan mint egy puskaformájú kis s8-as kamera. Szóval fílingje is van, én ezér szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest