- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Hardzsi
tag
Erre nem is gondoltam, de biztosan lehet ilyen rosszakaró rutint csinálni (és ez feltehetően bármely Detonator jelenléte esetén leállíthatná a ventit) -> nagyon durva poén lenne. Persze szerintem egy ilyen porszívó-ventillátor üzem közbeni hangját (vagy megállását) hallani lehet akkor is, ha minden hangszóró maxon jár.
A cikkbeli Detonator verziónak pedig adhatnának egy alnevet: a halál csendje :-)
Szerintem is a hardveres hőmérsékletfigyelés lett volna a korrekt, egy ilyen árú kártyánál a +5$ ártöbblet igazán nem számított volna. Mert a szoftveres figyelésnek több hátránya is lehet:
1) erőforrást von el a CPU-tól, igaz, keveset
2) mi van, ha 3D-ben is néha rosszul tippeli meg a fordulatszámot? Egyáltalán mi alapján nézi a GPU terheltségét?
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest