- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
dON't hAcK! #18 üzenetére
:)
Az előd elötti tisztelgés jeléül beraktalak téged is :)
Amúgy egy kérdés a cucchoz kapcsolódóan, Az összes táp ennyire szabvány szerű hogy egy-egy ilyen cucc jó mindegyikhez? -
[amne]
senior tag
Igen szóval az a baj, hogy ezt is szét OFF-olja meg másokat is.
Amúgy vissza az eredeti hírhez, nem hiszem hogy baj, hogy egész üzlet ág épül erre, mivel olyan egyszerű a dolog hogy akinek tetszik megveszi, akinek nem az meg nem veszi meg, ennyi. Lehet válogatni hogy ki melyiket látná szívsen a gépében. Nekem pl, jól mutatat a gépben a világítós venti, de ez a táp cucc már biztos hülyén nézne ki. -
[amne]
senior tag
Eddig nem értettem hogy miért hőbörög egyre több ember az ilyen cikkek fórumában, valahogy most már kezdem érteni, és én is unni ezeket a dolgokat. Moddernek tartom magam, nem a fanatikusabb fajtának hanem inkáb annak aki a cél érdekében alakítgatja folyamatosan a házát és az én elgondolásaimba egy-egy hasonló cucc simán belefér, de hogy együtt mindet használjam az már elképzelhetetlen, este nem csak a zaj miatt nem tudnék meg lenni de még ezek a megvilágítások is zavarnának.
De szerencsére mi magyarok ''örülhetünk'' mert mire ezek a cuccok beérnek Magyarországra addigra már rég kimennek a ''divatból''.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest