- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
hálaistennek, teljesen összeszartam megem, de végülis mégsenem!
-
tts
addikt
ennyit apucizni
- itt tényleg mindenkit utál a saját faterja?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Tök mindegy ki gyártja a tervezést és a tesztelést a DFI mérnökei végzik. Az ECS-nek megmondják, hogy mit kérnek ők meg legyártják.
-
ALI_G
veterán
tehát méginkább elit alaplap lesz...
-
Hack3er
őstag
De miért kell megszünnie a DFI-nak? Pedig olyan jó alaplapokat csinált!
1 perces néma csönd! -
Renwick
őstag
Ezek nem olyan információk, amelyeket bármelyik gyártó nagydobra verne, erre a legjobb példák a notigyártásban az ODM-összefonódások. Bizonyítékot tehát nem fogsz találni, hacsak nem elmész az ECS gyáraiba és megnézed mi jön le a futószalagokon.
De elég, ha csak leolvasod a grafikont; gondolod, hogy a mai viszonyok közepette éves szinten cirka egymillió alaplap előállítására saját gyártósort, gyártósorokat állít üzembe bármelyik cég?
üdv
R. -
dbius
veterán
Valóban szerencsésebb lett volna kis volúmenű gyártónak titulálni.
Én személy szerint továbbra is fenntartom azt a véleményem, hogy el fogom hinni Neked(tek), hogy nem a DFI gyártja a saját lapjait, amennyiben erről bizonyítékkal is fogsz(tok) szolgálni! Addig viszont ez csupán egy olyan információ, mint amely alapján az eredeti hírt lehoztátok!dbius
-
orbano
félisten
-
Renwick
őstag
Azok számára álljon itt egy grafikon, akik fennakadtak a ''kis márka'' kifejezésen. Mondjuk talán szerencsésebb lett volna ''kis gyártót'' emlegetni, csakhát a DFI legjobb tudomásunk szerint továbbra sem gyárt alaplapot...
üdv
R. -
dbius
veterán
A hivatalos cáfolatról szóló hír: [link]
Tehát LanParty és Infinity marad
DFI Denies Abandoning Enthusiast Mainboard Business.
DFI Claims “LanParty” and “Infinity” to Live On
Category: Mainboards
by Anton Shilov
[ 09/26/2006 | 06:24 AM ]
Diamond Flower Information denied on Tuesday information that the company plans to abandon the high-end mainboards business. Instead, the manufacturer said, the company will cease to supply entry-level desktop solutions too boost its focus on the mid-range and high-end Infinity and LanParty motherboards.
“It is a well know fact that our industrial motherboards give us a more dependable year round business but there are no plans to stop production on our LanParty and Infinity line products. At the moment we still have LanParty and Infinity boards planned until Q4 2007 and R&D is constantly thinking of new boards to add to the planning,” said Zach Schreiber, a spokesman for DFI.
Back on Monday a web-site reported that DFI will withdraw from the market of enthusiast and desktop-class mainboards due to flat sales and no market share increases. DFI states that the information is incorrect and reforms in its mainboard business will only affect entry-level solutions, which will be scrapped eventually. The mainstream and high-end motherboards families, such as Infinity and LanParty, will continue to be made. In fact, the company expects to increase research and development (R&D) resources for the aforementioned lineups.
DFI became well known among enthusiasts several year ago with the release of the LanParty mainboard series, which has become very popular among overclockers since then. However, the primary business of DFI are mainboards for industrial computing, a more predictable market with stable sales that does not require massive investments into research and development.
Taiwan-based DFI said it was the world’s No. 7 largest mainboard manufacturer back in 2001 and has branches in the U.S., Japan, Europe and China. The company said that its production and market share has increased since 2001. -
littlemole
őstag
Hopp visszaolvastam egy párat és látom nem igaz a hír.
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
válasz
#64791808 #141 üzenetére
Hát, igen, én tipikusan az az antituning, nem hozzáértő fajta vagyok... egyébként egy szóval sem mondtam, hogy tuningban volt rossz. Bár attól sem voltam túlzottan elájulva (nf4 sli dr-em volt), de nem hozott igazán annyit, hogy megérjék a hátrányok az Asussal szemben. Egyébként s939 alatt a legkellemesebb (nem extrém) tuninggépem Asus A8N SLI Deluxe alaplapban volt. Winchester 3000+, 280-as fsb, tccd ramok 1:1-ben. emeleltt megbízható volt, a hűtését lehetett cserélni, sok tartozéka volt, bőséges a szoftver körítés és az extra szolgáltatások...
-
Muton
addikt
nagy kő esett le a szívemről...
...és az asus-ra eset -
dbius
veterán
'' A téves információk egy félreértés révén kelhettek szárnyra; mint kiderült a DFI a belépőszintű alaplapok fejlesztését és forgalmazását fejezi be a jövőben, a felsőkategóriás termékvonalakat ez a változás nem érinti.''
dbius
-
REDeath
őstag
Örülök a frissítésnek!!!!!!!
-
Renwick
őstag
Na, DFI fanok nyugodtan alhatnak; a DFI-nél hivatalosan is cáfolták a megjelent infókat. Holnap ha belefér, lehozzuk hírben, vagy frissítjük a mai anyagot...
üdv
R. -
dbius
veterán
-
Vigneau
félisten
válasz
Overlocker #124 üzenetére
Kissé gáz ez a hír. Remélem, nem lesz igaz.
-
DFI-hez hasonló kisebb márkák fokozatosan elhagynák ezt a szegmenst.
Hát azért... namind1.. NC. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
''Az alaplapok királya akkor is az ASUS marad.''
A szervizpolcon biztosan. -
vedini
őstag
kedves dfi-sek
emlékezzünk ezzel a kis videóval a dfi dicső napjaira
[link] -
Muton
addikt
válasz
westlake #116 üzenetére
de tudom
csak egy pl 2 hónapja kint lévő lapon a pl 8. bios sokat segíthet a launch előttikhez képest, ami lehet, h kezdetleges biossal megy
már én is nagyon várom a megjelenést és a hivatlos teszteket. akkor kiderül minden. [mondjuk a tweak townon elgé szépen sikerült húzni (asszem 600+ fsb) léggel is] -
REDeath
őstag
bár nekem ne mvolt DFI lapom, (ha veszek ezután olyat vennék. ha marad....) de nayg kár lenne ha kivonulnának.
-
westlake
félisten
..hiaba az ultratuning dfi lap, ha a chipset ratyi (van olyan ismerosom, akinek van rd600-as lapja).. mondjak ugye, hogy mibol nem lehet varat epiteni.. ha dfi-rol van szo, akkor egyertelmuen tuningrol beszelunk.. tuningra egyaltalan nem jobb, mint az i965, vagy az i975.. sot...
ennek a ket lapnak az intel chipsettel szemben kell bizonyitania..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
ha atolvasod a hozzaszolasaimat megegyszer, akkor lathatod, hogy nekem egyaltalan nem az a bajom, hogy nem ertenek velem egyet.. azt nem szeretem, amikor valaki csak szemelyeskedni tud, mert ennyire tellik tole.. ez egy szakmai forum.. ervelni, ellenervelni kell(ene).. megint mondom: ''anyazni'' konnyu.. az, hogy valaki mast nem tud csinalni, mint egy forumtarsat burkoltani szidalmazni, az szamomra szanalmas
egy hozzaszolasombol rogton ekkora ellenszenv lett.. azert ez tobb mint elvakult fun-sag.. ugy gondolom.. javits ki, ha tevednek -
dbius
veterán
válasz
westlake #103 üzenetére
Nem személyeskedtem irányodba egyetlen hozzászólásomban sem és nem is állt szándékomban! Ha így érzed, sajnálom
De ha Te átolvasod a saját hsz-aidat még 1*, akkor azért beláthatod, hogy nem feltétlenül kell másnak ezekkel egyetérteni!
És azért van ez a totyik is, hogy hozzászóljunk, akár más hsz-aihoz is
Valóban nem dfi fun totyik, de nem is dfi lehúzás a totyik címe
dbius -
westlake
félisten
ti most az 5-os hozzaszolasoman levo szmajlit nem latjatok, vagy azt, hogy en valojaban nem szidtam a dfi-t?? szamomra csak az erdekes jelen esetben, hogy ti csak azokat a reszeket latjatok meg a hozzaszolasoknak, amiket ti akartok..
az megint egy mas kerdes, hogy egyaltalan ki az az okos, aki kotozkodesnek veszi azt, hogy en valamire azt mondom, hogy szar.. lehet, hogy nem vettetek eszre, de ez nem a dfi fun topik.
ha en egy markat szidok, az egy dolog, de ez semelyikotoket nem jogositja fel arra, hogy szemelyeskedjetek iranyomba.. ''anyazni'' nem nehez..
(nem feltetlenul szemely szerint neked irtam a dolgokat)
[Szerkesztve] -
tts
addikt
A T. Fórumtársaktól bocs az előzőekért!
Bátorkodtam írni a hír ügyében a DFI-Europe-nak. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a válasz. Természetesen közzé fogom tenni, gondolom mindenkit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest