- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
westlake #116 üzenetére
de tudom
csak egy pl 2 hónapja kint lévő lapon a pl 8. bios sokat segíthet a launch előttikhez képest, ami lehet, h kezdetleges biossal megy
már én is nagyon várom a megjelenést és a hivatlos teszteket. akkor kiderül minden. [mondjuk a tweak townon elgé szépen sikerült húzni (asszem 600+ fsb) léggel is] -
dbius
veterán
válasz
westlake #103 üzenetére
Nem személyeskedtem irányodba egyetlen hozzászólásomban sem és nem is állt szándékomban! Ha így érzed, sajnálom
De ha Te átolvasod a saját hsz-aidat még 1*, akkor azért beláthatod, hogy nem feltétlenül kell másnak ezekkel egyetérteni!
És azért van ez a totyik is, hogy hozzászóljunk, akár más hsz-aihoz is
Valóban nem dfi fun totyik, de nem is dfi lehúzás a totyik címe
dbius -
dbius
veterán
''akkor es ugy szindom a dfi-t, ahogy es amikor en akarom.. nem a te dolgod..''
Bezzeg vhaa...e mikor dfi lapot használtál s939 korszakban nem ilyen lesajnáló véleménnyel voltál dfiről
Ezt a szidást term. megteheted, feltéve, hogy nem fogják moderálniViszont nem tudom, hogy miért járatnád(od) le ezzel magad?
Mivel nem feltétlenül van igazad abban, ha minden dfi lapot leszólsz... ára vagy vélt vagy akár valós teljesítménye miatt!
Más is forgalmazhatná itthon dfi lapokat - pl. Zotynál ahogy látom most lehet DFI lapokat is venni - , mégsem vállalta fel más... Így továbbra is tartom, hogy a konkrét esetben igenis összehasonlítási alapot képez az itthoni ár a dfi lapok esetében!
Aki megteheti és meg is tudja, egyértelmű hogy kedvezőbb áron, akár külföldről szerzi be a cuccait - hozzád hasonlóan -, dfi lapokat is beleértve, de nem miedenki tudja ezt megtenni, azért remélem ezzel egyetértesz!
Részemről befejeztem, mivel látom - és tudom- hogy téged nem tudlak meggyőzni, és Te sem engem
-
dbius
veterán
Pedig éppen akkor nem lehetne összehasonlító alapnak tekinteni az általam írt árakat, ha senki sem forgalmazná dfi-t itthon hivatalosan...
hiszen pont az itthoni árat kinti árral összehasonlítani nem szabad, mivel a vásárlóközönség legnagyobb része itthonról szerzi be a cuccait.
Végülis azzal egyetértek teljes mértékben, - igaz, hogy nem így fogalmaztál- hogy külföldön olcsóbban be lehet szerezni dfi lapokat - is -, tehát a drágaság szó még kevésbé nyer értelmet
-
dbius
veterán
Egyszer fent, egyszer lent, tény, hogy AMD most lent van..... de ettől függetlenül ez a hír érdekelheti Pl. Azt az elég sok Intel fant is, akik hónapok óta kéztördelve várják a DFI RD600-as lapját....
- bár sztem mostmár hamarosan ki fogják adni -
Hát, elég szomorú hír ez, az biztos...Reméljük, hogy ha meg is valósul, annál később.... és lassan fog bekövetkezni....
-
bagyulajuve
addikt
itt arra a gondoltam, hogy a nagy cégekeknek kisebb árréssel is megéri termelni, míg a kisebb cégek a kevesebb eladott termék miatt magasabb áron kénytelenek megszabadulni termékeiktől
nyilván nem éri meg a DFI-nek a továbbiakban az ez irányú tevékenysége és ezt valószínűleg jól átgondolta a vezetésük
persze lehet h csak rémhír az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged