- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
olvastam fórumokon,nem nagyon lehet azokban a lapokban tuningolni...de te tudod.azért olvass utána..
Bővebben: link -
rudi
nagyúr
Hát nem egy egyszerű feladat, napi szinten csinálom. Az ilyen embereket a Hazai pályához kell írányítani Bővebben: link
-
Megint kezd alakítani a két gyáró. Elkezdenek majd variálni a számozásokkal, meg raknak bele pár betűt, aztán ember legyen a talpán aki kitalálja hogy most melyik kártya milyen. Aki figyelemmel kiséri a dolgokat, annak nem probléma, de ismerek olyan embereket, akik már régen elvesztek a különféle jelölésekben.
Aztán magyarázd meg neki, hogy a 9800 se meg a 9800 xt az miért nem mindegy, és miért van akkora árkülönbség. -
MUŁĐER
addikt
Nyáron voltam Erdélyben, a győri rokonnokkal, Hargita megye, szállás a Bucin tetőn volt stb... a blogomban le van írva ha érdekel az egész történet
Bővebben: link
Igen, győri képek vannak a misc-ben, ott voltam egy napot +-ban a kirándulás után, és nem bírtam ellenállni,győr gyönyörű
az aláírást loptam,nem saját találmány, Bővebben: link az olvasók küldtékből
mindig olvasom tomcat blogját, sok jó gondolatot találok.
na,de befejezem az off-ot -
rudi
nagyúr
Hát fene tudja... Az NV szeret BIOS-ban játszadozni a feszekkel, és amíg nem lesz hozzá editor, addig gondok lehetnek... A másik, hogy akár gyengébb NYÁK-ra is rakhatják. Mindenesetre amit lesz, szeretném körbeskubizni alaposan, 6-os dzsiforszokkal úgyis csak elméleti szinten szoktam találkozni...
-
rudi
nagyúr
-
rudi
nagyúr
Már régebben vannak 6800LE-k de elég fájdalmas áron, az olcsóbb 6800-ak szintjén. Személy szerint arra a sima 6600-ra vagyok kiváncsi, hogy mennyire lesz húzható. Ha jól viselkedik a kicsike, akkor 1024×768-ig játszóknak eszményi kis kártya lesz
-
rudi
nagyúr
VAN! Múlt heti Mycom lista, 2. oldal GeforceFX FX6800 128MB DDR PCI-Express Innovision - 54800 nettó nagyker. Persze Inno3D oldalán semmi nyoma, viszont van egy CoolerMaster hőcsöves 6800asuk, amit eddig nem vettem észre Bővebben: link
-
[lAyCsI]
addikt
Kíváncsi lennék egy Radeon 9800 PRO 6800LE párviadalra...
-
anulu
félisten
sima 6800 PCI-E-vel nem is várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest