- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
antikomcsi #165 üzenetére
Mivel a sebesség növelésének legegyszerűbb módja az órajel növelése, ebben tutira igazad van. Ha nem kellene új fejlesztésekkel kínlódniuk ez helyett, már régen 10GHz környékén járnánk...
Mod: Így már csak a magok számának emelése marad...(Lassan dinnyének kell majd nevezni a procikat...
)
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Hát Énnekem édesmindegy hogy melyik lesz a gyorsabb. Belefáradtam már az alaplapcserélgetésbe. Jövő Év végéig tuti nem fogok lapot cserélni, elég lesz Nekem egy Q6600-as is az E6600-as helyett (Ha lesz rá pénz). Inkább a VGA-ra helyezem majd a hangsúlyt.
-
Vistaboy
veterán
A HardwareOC most tette közzé a hírt (Késnek a PH!-n lévő órától...
).
Ja, bocs: [link]
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
antikomcsi #99 üzenetére
Totál igaz. A VGA-knak is ezért vannak ''Fokozatai''...
Amelyik nem működik fullon, azokban letiltjuk a hibás részeket és eladjuk olcsóbban...
-
Vistaboy
veterán
Lehet, sorry. Annyira nem vájtam bele Magamat a témába.
De csatlakoznék antikomcsi kolléga mellé: Várjuk meg a PH!-s tesztet, és utána alkossunk véleményt.
Bár mivel most egy GA-965P-DQ6-os lapom van, inkább vennék bele Intelt, hogy ne kelljen új alaplapot vennem. Már ha kelleni fog Nekem egyáltalán a Quad-Core... -
Vistaboy
veterán
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Csupán a véleményemet írtam le, de mutathatok egy tesztet, ami szerint gyorsabb az Intel az AMD-nél: [link]
Ui.: Persze ennek sok jelentősége nincsen, hiszen legalább ennyi oldal pedig az AMD-t hozta ki győztesnek: [link]
Úgyhogy Én maradok az Én véleményemnél. Egyébként a Core 2 előtt egy Athlon64 3500+ procim volt, mert akkor az akkori P4 mellett jobban tetszett. Előtte pedig egy 3.06-os Northwood... Mikor melyik tetszik. -
Vistaboy
veterán
Mivel még a négymagos AMD-k sem jelentenek veszélyt rájuk, a hárommagosak tutira nem.
Mondjuk lehet az is a döntés meghozásának hátterében, hogy a négymagos AMD procikból sokban nem működik egy mag, és így akarják azokat is értékesíteni. Mivel anyagilag nehéz helyzetben vannak, ésszerűnek tűnik a döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest