- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Google kicsit jobban boldogult vele:
''□D□éColorful Radeon X700Pro AGP project □ Ying cuts □ besides the size and the PCI-E edition □K□ ] has the great minute □e, it □ 裼 □6□□pcb□o□□, hit é_ disperses □ 崞 嵛 □□□ may see in its core in India the X700 character □ prunus pseudocerasus □ moreover has the PCI-EXPRESS character □ prunus pseudocerasus □ therefore it and the PCI-EXPRESS edition used chip □ ] minute □e, its core □ 冉 ¨ 8□l running water □□ and 6□□Vertex engine, □r□ } and PCI-EXPRESS edition one □□□é425mHz Core. Colorful X700Pro AG disperses □ 崞 鞑 诲 e, □m however is □ 裼 娩 X system, but it disperses □ 崦 婕 the three-horse harness team □□□□□ów, may make □□□□ów the work □ 囟 冉 files stops □ proposes the excellent □l ability and increases éL□@ shows the card □ 勖 ü.'' -
faster
nagyúr
Ezen már elmélkedtünk egyet az AGP-s X700-ról szóló topikban, és valószínűleg Pro, mivel a szövegben is az van írva, hogy X700 Pro, meg 425MHz, meg DDR3, bár a szövegből egy szót sem értek.
Szerk: Ja, még azt akartam írni, hogy a címet valószínűleg elírták, mert abban nem Pro van írva.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Egyébként ezt az oldalt: Bővebben: link (barom lassú, napközben be sem jön) egy X700 topikba linkelték be, és ránézésre én sem voltam biztos, hogy GDDR3 vagy sima DDR ramokvannak a képen, de a hír hallatán lehet, megvan az első ATI kártya, ami Infineon GDDR3 ram van.
-
faster
nagyúr
Pedig elvileg a Hynix is gyárt, sőt, ha jól emlékszem a GDDR3 szabványt az ATI és a Hynix közösen fejlesztette ki, mégsem látni Hynix ramokat a VGA kártyákon.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest