- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Google kicsit jobban boldogult vele:
''□D□éColorful Radeon X700Pro AGP project □ Ying cuts □ besides the size and the PCI-E edition □K□ ] has the great minute □e, it □ 裼 □6□□pcb□o□□, hit é_ disperses □ 崞 嵛 □□□ may see in its core in India the X700 character □ prunus pseudocerasus □ moreover has the PCI-EXPRESS character □ prunus pseudocerasus □ therefore it and the PCI-EXPRESS edition used chip □ ] minute □e, its core □ 冉 ¨ 8□l running water □□ and 6□□Vertex engine, □r□ } and PCI-EXPRESS edition one □□□é425mHz Core. Colorful X700Pro AG disperses □ 崞 鞑 诲 e, □m however is □ 裼 娩 X system, but it disperses □ 崦 婕 the three-horse harness team □□□□□ów, may make □□□□ów the work □ 囟 冉 files stops □ proposes the excellent □l ability and increases éL□@ shows the card □ 勖 ü.'' -
faster
nagyúr
Ezen már elmélkedtünk egyet az AGP-s X700-ról szóló topikban, és valószínűleg Pro, mivel a szövegben is az van írva, hogy X700 Pro, meg 425MHz, meg DDR3, bár a szövegből egy szót sem értek.
Szerk: Ja, még azt akartam írni, hogy a címet valószínűleg elírták, mert abban nem Pro van írva.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Egyébként ezt az oldalt: Bővebben: link (barom lassú, napközben be sem jön) egy X700 topikba linkelték be, és ránézésre én sem voltam biztos, hogy GDDR3 vagy sima DDR ramokvannak a képen, de a hír hallatán lehet, megvan az első ATI kártya, ami Infineon GDDR3 ram van.
-
faster
nagyúr
Pedig elvileg a Hynix is gyárt, sőt, ha jól emlékszem a GDDR3 szabványt az ATI és a Hynix közösen fejlesztette ki, mégsem látni Hynix ramokat a VGA kártyákon.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amatőr csillagászat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest