- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Ezen már elmélkedtünk egyet az AGP-s X700-ról szóló topikban, és valószínűleg Pro, mivel a szövegben is az van írva, hogy X700 Pro, meg 425MHz, meg DDR3, bár a szövegből egy szót sem értek.
Szerk: Ja, még azt akartam írni, hogy a címet valószínűleg elírták, mert abban nem Pro van írva.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Egyébként ezt az oldalt: Bővebben: link (barom lassú, napközben be sem jön) egy X700 topikba linkelték be, és ránézésre én sem voltam biztos, hogy GDDR3 vagy sima DDR ramokvannak a képen, de a hír hallatán lehet, megvan az első ATI kártya, ami Infineon GDDR3 ram van.
-
faster
nagyúr
Pedig elvileg a Hynix is gyárt, sőt, ha jól emlékszem a GDDR3 szabványt az ATI és a Hynix közösen fejlesztette ki, mégsem látni Hynix ramokat a VGA kártyákon.
Bővebben: link -
faster
nagyúr
Elveszettem a fonalat. Azt írtad #2-ben, hogy szerinted nem lesz nagy árcsökkenés, most meg azt írod, hogy nem olvastam végig (egyébként végigolvastam).
Szóval, hogy most beállt az infenion is csökkenteni kell, hogy mégis az ő ramjait vegyék. Ezt hívják konkurenseknek.
Miért, én talán mást írtam? Most kivel vagy miről vitatkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest