- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ciao
senior tag
nekem gyorsan bejött és a legjobb az, hogy az oldalon tesztelték is a RIALTO csippes kártyákat és csak 32,4 C fokos volt asztalon összerakott gépben, hűtőborda nélkül, szép munka az ATI-tól, és furcsállják hogy a sima X800 AGP-n 1,6nanós ram van az X800XL-n pedig 2,0nanós
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
a videókártyák bolti ára mennyivel lesz olcsóbb a 'nagy' verseny után? 600ft-al... a gyártónak számít hogy milyen csippet és mennyiért vesz. és mi nem gyártók vagyunk. pl. 2millió dollárral jobban jönne ki olcsó infineon csippekkel a gyártó(feltételezés, sőt inkább csak illusztráció) akkor a gyártónak 2millióval több haszna lesz. nem pedig nekünk occsó videókártya. ennyi
-
L3zl13
nagyúr
Google kicsit jobban boldogult vele:
''□D□éColorful Radeon X700Pro AGP project □ Ying cuts □ besides the size and the PCI-E edition □K□ ] has the great minute □e, it □ 裼 □6□□pcb□o□□, hit é_ disperses □ 崞 嵛 □□□ may see in its core in India the X700 character □ prunus pseudocerasus □ moreover has the PCI-EXPRESS character □ prunus pseudocerasus □ therefore it and the PCI-EXPRESS edition used chip □ ] minute □e, its core □ 冉 ¨ 8□l running water □□ and 6□□Vertex engine, □r□ } and PCI-EXPRESS edition one □□□é425mHz Core. Colorful X700Pro AG disperses □ 崞 鞑 诲 e, □m however is □ 裼 娩 X system, but it disperses □ 崦 婕 the three-horse harness team □□□□□ów, may make □□□□ów the work □ 囟 冉 files stops □ proposes the excellent □l ability and increases éL□@ shows the card □ 勖 ü.'' -
rocket
nagyúr
??Colorful Radeon X700Pro AGP????????????PCI-E????????????6?PCB??????????????????????X700????????PCI-Express???????PCI-Express????????????????8?????6?Vertex??????PCI-Express?????425MHz 核心? 五顏六色的AG X700Pro??????????????????????????????????????????????????????
?????Colorful?????Infineon?GDDR3????????????????Infineon???GDDR3??????????GDDR3?????Samsung?????????????????-2.0ns????04?38??????32MB???Colorful????GDDR3 BGA??????128MB???128Bit????864MHz???-2.0ns?????????1GHz??????????????????
Ennyit segitett egy fordito program, x700pro az valoszinunek tunik, valoban a 425mhz-bol kikovetkeztetve is
Lehet itt lenne az ideje, ph alkalmazni kezdene egy tavolkeleti tolmacsot, hkpec oldalan rengeteg olyan info szokott lenni, amirol mashol meg csak pletyi szinten se irtak, itt meg altalaban kepek is vannak rogton, csak hat kriksz-kraksz, forditok se ernek semmit, es hat az oldal se egy gbit-es linken levo csoda szerveren van.
Bar lehet local jo gyors, csak kulfoldre ilyen lassu -
faster
nagyúr
Ezen már elmélkedtünk egyet az AGP-s X700-ról szóló topikban, és valószínűleg Pro, mivel a szövegben is az van írva, hogy X700 Pro, meg 425MHz, meg DDR3, bár a szövegből egy szót sem értek.
Szerk: Ja, még azt akartam írni, hogy a címet valószínűleg elírták, mert abban nem Pro van írva.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
Igen ezt a linket lattam mar, (egyszer bejott 10 perc alatt
), de a kepeket nem jelenitette meg, azota meg mar az oldal se jott be. (most bejovogetnek a kepek is szep lassan, nem kapkodjak el
Elkepzelheto, hogy most lettek kesz a gddr3 ramokkal, es eddig csak infokent voltak az adatok a weboldalukon.
Kepeken nem egy pro van egyebkent? (fura lenne x700-ra gddr3 memoriaval)
Amit kitudok hamozni a sok kriksz-kraksz kozott, cimben x700-at irnak, viszont a kepek alatti infokban x700pro-rol irnak valamit
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Egyébként ezt az oldalt: Bővebben: link (barom lassú, napközben be sem jön) egy X700 topikba linkelték be, és ránézésre én sem voltam biztos, hogy GDDR3 vagy sima DDR ramokvannak a képen, de a hír hallatán lehet, megvan az első ATI kártya, ami Infineon GDDR3 ram van.
-
rudi
nagyúr
Nem lehet, hogy Hynix Infineon összesúgás van a háttérben? Mindenesetre meglátjuk majd mi lesz, kerül-e GDDR3 a sima GF6600 és X700 kártáykra
-
faster
nagyúr
Pedig elvileg a Hynix is gyárt, sőt, ha jól emlékszem a GDDR3 szabványt az ATI és a Hynix közösen fejlesztette ki, mégsem látni Hynix ramokat a VGA kártyákon.
Bővebben: link -
rocket
nagyúr
Na vegre, mit tartott ennyi ideig?, samsung 10 honapja monopol helyzetben van a gddr3 piacion, semmi nem befolyasolta az arakat, na majd talan most
Bar ilyen nagy keses utan, a infineon nem fog tudni arban nagyon olcso lenni.
Samsung meg majd szepen mindig alalicital minimalisan, ok mar beszedtek szep kis penzt azzal, hogy jo sokaig nem volt konkurencia. -
polika
senior tag
kiváncsi vagyok hogy 2 szereplős piacon hallgatólagos megálapodás vagy passzivitásból hagyják e fent az árakat ahol vannak vagy elkezdenek egymással versenyezni és picit alákínálnak a másiknak...nem tudom mekkora ezeken a chipeken a haszon de szerintem jó 100-150% simán szóval minden esély megvan hogy nekiálljanak versenyezni
-
faster
nagyúr
Elveszettem a fonalat. Azt írtad #2-ben, hogy szerinted nem lesz nagy árcsökkenés, most meg azt írod, hogy nem olvastam végig (egyébként végigolvastam).
Szóval, hogy most beállt az infenion is csökkenteni kell, hogy mégis az ő ramjait vegyék. Ezt hívják konkurenseknek.
Miért, én talán mást írtam? Most kivel vagy miről vitatkozol? -
TeeJay
félisten
hajrá legalább olcsóbb lesz a VGA cucc
reméljük
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DJI topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest