Aktív témák
-
jrpryv
tag
Nem szoktam ilyenekbe beleszólni, de sajnos, ha a hülyeség egy szintje elér egy határt, akkor az nálam kiveri sajna a biztosítékot. Imádom, amikor valaki, okoskodik jobbra balra anélkül, hogy bármit is olvasott volna a témában, látott volna egyáltalán egy példányt is abbol a vidkariból, amit így fikázz, és ha belinkelnek neki egy oldalt, ahol megcáfolják remek téziseit, akkor az az oldal gagyi!
1. Az x800XT PE valóban gyorsabb kari, mint a Gef 6800U (bár, csak halkan jegyzem meg, hogy az X800XT PE valódi ellenfele, a Gef6800Ultra Extreme, ami egy árkategóriát is jelent), de itt a kérdés az volt, hogy GT, vagy X800, amely kategóriába meg a GT a gyorsabb a cikk szerint.
2. Elárulok, egy titkot nekem volt 9800 Pro-m, is, meg sima 9600-om is. A 9800 Pro hagosabb volt, mint a gyári hűtővel elátott 6800GT-m(ezt természetesen a cikk is igazolja), amit viszont azóta lecseréltem egy NVsilencer5-re, aminek a zajszintje megegyezik ICEQ2 hűtéséével. -
jrpryv
tag
Igen én csodálkoztam rá a dolgokra:D de mostmár meggyőződtem róla, hogy nem kamu, a 3dmark05 tényleg így mér.............
A jelenlegi játékok teljesítményét nézve nonszensz ez az eredmény. Persze lehet, hogy mivel a 3dmark05 a ''jövő'' játékai alatti teljesítményt hivatott mérni ezért reálisak ezek az eredmények, csak még nem nyert igazolást. Ezt majd az idő eldönti.
Aktív témák
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest