Aktív témák
-
Légyszi mutass ilyen linkeket, mert el nem tudom képzelni, hogy bárki így írná ezt közülünk. Azt igen, hogy egyszer elgépelte, de hogy csomó cikkben láttad, azt nem hiszem... de mutasd meg a bűnöst és bűnhődni fog, ha én vagyok az, akkor is (én csak akkor lehetek, ha konzekvensen elgépeltem, mert azért erre még emléxem ált. iskolai tanulmányaimból...).
P -
Azért nem gáz ez. Megint az ár lesz a kérdés.. de ne feledd, hogy a Radeon is hamar sokkal olcsóbb lett..
Minőségben pedig kizárt, hogy csak ilyen kicsi különbség lenne... már évek óta azt írja az Anand, hogy alig lehet megkülönböztetni a Gefeket a Radeonoktól képminőségben. Ehhez képest Gef ki, Radeon be, és minőségileg más képet kapsz. Jó monitoron nézve, persze, de akkor is.
Én még nem ásnám el, főleg egy Radeon 8500 LE-t :))
Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest