- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
Marad nekem a Gef3Ti200...
-
Nah mintha irtam volna valamelyik topicban, hogy nem elég a több effekt úgyis a M$ meg NV dirigál kompatibilitásilag...
-
Légyszi mutass ilyen linkeket, mert el nem tudom képzelni, hogy bárki így írná ezt közülünk. Azt igen, hogy egyszer elgépelte, de hogy csomó cikkben láttad, azt nem hiszem... de mutasd meg a bűnöst és bűnhődni fog, ha én vagyok az, akkor is (én csak akkor lehetek, ha konzekvensen elgépeltem, mert azért erre még emléxem ált. iskolai tanulmányaimból...).
P -
tomika
aktív tag
Hi
Sokszor volt probléma az ATI driverekkel...
Bár vhol(talán a RIO-n :DD) olvastam, hogy egységes drivereik lesznek, mint az nvidiának...
Bye -
guest
veterán
Offtopic: egy csomó cikkben olvastam (nem csak fórumokban) két tipikus nyelvtani hibát: mindíg és kissebb
Helyesen: mindig és kisebb
Remélem nem sértettem meg senkit. A "kissebb"-et még megérteném, de a "mindig"-et ráadásul még kiejteni is rövid "i"-vel kell. -
warhawk
csendes tag
Miért rontja el mindíg a drivereit az ATI? :-( Kiváncsi vagyok, hogy ha jobbak lesznek a driverek, akkor mennyit változnak az eredmények...
-
KERO_SAN
aktív tag
Hát most jó hülyeséget írtam:)
-
KERO_SAN
aktív tag
Na Uchimata aki gf 2 pro-t nyert annak inkább csend legyen és elégedjen meg azzal!:D
-
tomika
aktív tag
Hi all!
Király kártya a Radeon 8500,
és még jobb lesz...
Remélem belehúznak a driveresek az ATI-nál...
:DD -
Azért nem gáz ez. Megint az ár lesz a kérdés.. de ne feledd, hogy a Radeon is hamar sokkal olcsóbb lett..
Minőségben pedig kizárt, hogy csak ilyen kicsi különbség lenne... már évek óta azt írja az Anand, hogy alig lehet megkülönböztetni a Gefeket a Radeonoktól képminőségben. Ehhez képest Gef ki, Radeon be, és minőségileg más képet kapsz. Jó monitoron nézve, persze, de akkor is.
Én még nem ásnám el, főleg egy Radeon 8500 LE-t :)) -
Uchimata
tag
Radeon... Na majd máskor :( Maradok nVidia-párti, és nem nVidia fan(atikus).
Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest