Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Michell
tag
''egy bajom van vele: beraktam még egy vinyót és most hogy 3 van benne, berezonál''
Ez az igazi baj az alsó és középkategóriás házaknál, én még nem láttam, nem halottam olyanról ahol a winyó rezgést ne erősítették volna fel a házak.
Valódi megoldást erre még - a gumis lógatáson túl - nem találtam. -
Michell
tag
válasz
venember83 #12 üzenetére
''mindenki halk 12es ventit tesz a tapjaba, de ok csak megmaradnak a 8-asnal, mert az olyan jo''
Elég csendes így is a tápjuk, talán túlságosan is - inkább egy kicsit nagyobb huzat nem ártana szerintem. A sokat emlegetett tápproblémák engem is érintettek sem egy Northwood sem egy Prescott 3.0GHz konfigban nem indult a Smart P II 450 , de egy A64 3000+, majd egy C2D 6420 konfigban dolgozik azóta.
Egyébként én az elől hátul ventis tápot preferálnám - pl. az alul táp elrendezéshez.
''tetszenek az Antec hazak'' - tkp nekem is, de azért képen valahogy jobban nézett ki mint a valóságban - a Sonata II. -
Michell
tag
''tápot cserélni de ahhoz ki le kell vennem a provesszor hűtőt''
Ez más midi, merevítős házra is jellemző. Én a Sonata II után egy CM Mystique 601-et vettem, ott is. Összességében azért a Sonata a jobb ház, több ötletes megoldással szerintem.
A CM-nek csak az első ajtaja tetszik jobban, ha olyan lenne az egész ház akkor talán jobban tetszene (csak akkor nem 6 hanem 16 kg lenne).
-
Michell
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest